Kako zavesti devojku u toku dana?

Kako zavesti devojku preko dana?

Zavođenje u toku dana se različuje od zavođenja devojaka u klubovima i žurkama, pre svega zato što je drugačija energija, i nije neko party mesto gde devojke očekuju da će im neko prići. Takođe je drugačiji pristup kada su devojke u pokretu, nego kada stoje, sede i slično. Naučićeš kako da se snađeš u raznim situacijama u toku dana.

Trajanje: 125min
Nivo: Početni i Srednji
Predavač: Miloš Koprivica

O predavanju

Zavedi je u toku dana

Da li si nekada video prelepu devojku kako prolazi pored tebe, šeta ulicom, kupuje u prodavnici, a ti nisi znao kako da joj priđeš i šta da joj kažeš?

Ukoliko si odgovorio sa DA, ovo je događaj za tebe.
Na ovom predavanju biće pokriveno sve što ti je potrebno da, kada vidiš lepu devojku, priđeš joj, uzmeš broj telefona, ponovo se vidiš sa njom, kao i neke stvari koje su vezane za “instant” dejt.

Zamisli da možeš da priđeš bilo kojoj devojci, ona se zainteresuje za tebe, odete odmah na kafu i već imaš novu devojku u svom životu? Ovaj događaj će na to biti fokusiran, konačno ćeš saznati tajne koje koriste vrhunski majstori sa ženama.

Ukoliko ovo ne savladaš, ceo život će devojke prolaziti pord tebe, pitaćeš se kako i šta da radiš i samo ćeš se okretati za njima, njihovim mirisima i zgodnim guzama, dok će drugi da ih imaju u krevetu.
Mi želimo da ti unapredimo ljubavni i seksualni život.

Oblasti koje predavanje obuhvata

oblasti
  • Kako da pobediš strahove od prilaska i stekneš pravilan način razmišljanja (inner game);
  • Najbolja mesta za upoznavanje devojaka u toku dana;
  • Kako joj prići, tako da ona ne želi da odeš od nje;
  • Kako preusmeriti razgovor u korisnom smeru (tranzicija);
  • Kako da izgradiš neodoljivu privlačnost;
  • Kako da devojka počne da učestvuje u razgovoru i otvara se (kvalifikacija);
  • Kako pravilno voditi konverzaciju, u kom smeru (mapiranje razgovora);
  • Kako da se oseća potpuno opušteno pored tebe (komfort).
  • I JOŠ MNOGO TOGA

Predavač

-Ja sam Mateja Zdravković instruktor udruženja Društvena dinamika u službi zavođenja.

-Ličnim razvojem i zavođenjem se bavim već 6 godina, a podučavam ljude 3 godine. Ono što mogu ponosno da kažem za sebe jeste to da sam u prošlosti pomogao stotinama ljudi ne samo iz Srbije već i iz drugih zemalja. Sa velikom većinom svojih klijenata sam postao prijatelj i i dalje smo u kontaktu.

-Mnogi od njih su sada ostvarili svoje snove što se devojaka tiče. Neki su hteli monogamnu vezu, a ima i onih koji su želeli da budu sa više devojka i imaju avanturu na obostrano zadovoljstvo. Šta god da klijenta zanima, moja dužnost je da mu pomognem najbolje što znam. Niko do sada nije tražio povraćaj novca ili tome slično.

-Radio sam sa svetski poznatim instruktorima iz Amerike, od kojih je jedan Arash Dibazar sa kojim sam i dalje u kontaktu i koji je bio moj mentor od koga sam dosta naučio.

-Za mene kažu da sam „prirodnjak“ što se žena tiče. To je zato što sam izgubio nevinost sa 15 godina i imao raznorazna iskustva sa dosta devojaka još kao dosta mlad. Ne hvalim se, glupo je hvaliti se, samo želim da znaš ko će da radi sa tobom i sa zadovoljstvom ti preneti znanje.

-Lični razvoj i literatura o zavođenju mi je samo dopirnela i pomogla jer sam učio stilove od raznih umetnika zavođenja uz konstantno prilaženje devojkama.

-Sada, nakon 6 godina imam svoj stil zavođenja koji je lak i brzo se uči.  Primetio sam da neko ko nikada nije imao bilo kakvu interakciju sa devojkama može sa lakoćom da to uradi uz moju pomoć.

-Sebično je držati svo ovo zanje i iskustvo za sebe, pa sam rešio da ga podelim sa tobom.

-Da ne dužim, nadam se da ćemo se videti i upoznati na treningu zavođenja i imati nezaboravno iskustvo!

mateja-zdravkovic

Kako izgleda predavanje?

Naša predavanja su svaki put na različitu temu i sa različitim predavačima.

Trudimo se da predavanja budu visokog kvaliteta, a kako bismo to ispunili biramo ljude koji dobro poznaju oblast koja se predaje.

Na snimku pored možete da vidite nivo kvaliteta predavanja i samog snimka koji možete da očekujete na svim našim snimcima predavanja.

Lista svih snimaka

Kako da naručite predavanje?

Sve naše snimke možete naručiti na stranici za naručivanje. Kliknite na dugme ispod kako biste započeli proces.

Naruči sada