Kako uticati na ljude?

Ovo predavanje sadrži komunikacione tehnike koje su visokog uticaja na ljude generalno, pa i na same devojke. Većina tehnika je bazirana na NLPu za koji se smatra da je jedan od najboljih i najuticajnijih komunikacionih modela na svetu.

Trajanje: 85 min
Nivo: Početni i Srednji
Predavač: Miloš Koprivica
O predavanju

Da li si se ikada pitao šta to mogu da kažem, uradim, da bi povećao svoje šanse za uspeh kod devojaka?

Mi šta god da radimo, mi ne možemo da ne komuniciramo. I kada ćutimo, prenosimo neku poruku sagovorniku.
Kada smo već svestni da uvek komuniciramo,prenosimo neku poruku ljudima oko sebe, zašto to ne bismo radili na način koji je efikasan.
Ove tehnike komunikacije koje će biti obrađene u ovom događaju su tehnike uticaja, prodajne tehnike, tehnike koje stvaraju intenzan osećaj povezanosti kao i ostale tehnike koje koriste vrhunski prodavci, pregovarači, komunikatori i ostali kojima je uticaj na sagovornika jako važan.
Mi ćemo ih na ovom događaju prilagoti zavođenju.

Mi ne želimo da zloupotrbiš znanje koje stekneš ovde i da povređuješ devojke nemoralnim ponašanjem. Mi želimo da ti pomognemo da bolje preneseš poruku devojci koja ti se sviđa, kojoj želiš da pružiš fer igru i puno zadovoljstva u tvom društvu.
Naravno, sve može da se upotrebi i zloupotrebi. Kako ćeš ti to koristiti to je u skladu sa tvojim moralnim uverenjima i odgovornošću.

Da li si spreman da u neverovatnom roku napreduješ na polju ličnog razvoja, tehnika komunikacije i muško ženskih odnosa?
Oblasti koje predavanje obuhvata

Predavanje „Zavodničke tehnike komunikacije“ obuhvataju sledeće oblasti:

 • Grounding (Uzemljenje):
  Ovo je komunikaciona tehnika koja omogućava da sa osobom koju znamo manje od minut, stvorimo jako puno zajedničkih tema i da osoba stekne osećaj i potrebu da prati, podržava i razume tvoju današnju realnost.
  Devojka će steći utisak da si jako svestrana osoba, koja ima puno aktivnosti, hobija, ambiciozan i jako brzo će želeti više da zna o tebi. Otvaraš joj mogućnosti da te pita ono što je zanima, želeće da vidi šta se sve krije iza tvoje ličnosti.
  Ukoliko si osoba koja teško može da navede devojku da u prvih par minuta počne da priča sa tobom, da komunikacija ide tečno, ova tehnika će ti dosta značiti. Kada savladaš ovu tehniku to više neće biti problem.
 • Dvostruke veze – Lažni izbor:
  Kada postavljamo pitanja, uvek dajemo sagovorniku izbor da odgovori šta želi i izabere opciju koja mu najviše odgovara.
  Šta bi se desilo kada bi smo naučili da postavljamo pitanja tako da devojka šta god da odgovori izabere ono što tebi odgovara, a ona misli da je imala izbor.
  Jedan primer lažnog izbora je kada hoćeš da pitaš devojku da se vidite. Umesto da je pitaš „Da li želiš da se vidimo?“ gde može da ti odgovori sa DA ili NE, možemo da postavimo pitanje:
  Da li ti više odgovara da se vidimo u utorak ili u četvrtak?
  Šta god da izabere podrazumeva se da je izabrala da se vidi sa tobom, to je ono što je važno.
  Ovo je samo mali primer, primena može biti mnogo šira.
 • Sugestivna priča iz 3ceg lica:
  Ovo je jedna od tehnika koju ne bi želeo da zna svako, podeliću je samo sa ljudima koji prisustvuju ovom događaju. Ova tehnika kada se pravilno upotrebi može ozbiljno da utiče na uverenja i buduća ponašanja kod druge osobe. Kada joj se usadi nova ideja u podsvest devojka počinje da razmišlja u smeru u kome nije razmišljala do tada.
  Ovo je korisno kada želiš da motivišeš devojku da počne da razmišlja u dobrom smeru, ili uradi ono što je korisno za nju kao i za tebe da bi ste kao zajednica bolje funkcionisali.
  Svi mi imamo stavove kojih se nekada čvrsto držimo, i kada pokušavamo uporno da ubeđujemo nekog da ne treba tako, da to nije ispravno, često nastane beskonačna rasprava.
  Ova tehnika je elegantan način da se zaobiđe analitički deo našeg uma i direktno usadi nova ideja u podsvest.
  OPREZ: Nikada ne navodi devojku da uradi ono što istintski ne želi. Ukoliko već to nešto želi, a ima kočnicu ovo može pomoći i tebi i njoj.
 • Biće praktičnih vežba i još mnogo toga.
O Predavaču
 • Ja sam Miloš Koprivica, osnivač sam udruženja “Društvena dinamika u službi zavođenja” i već preko 10 godina sam u ličnom razvoju. Iza sebe imam završen i NLP master sertifikat kao i mnogo drugih komunikacionih kurseva i ostalih kurseva ličnog razvoja.
 • Već nekoliko godina vodim udruženje koje sam otvorio sa pitanjem: “Šta bih ja voleo da je meni neko mogao da pruži kada mi je bilo najpotrebnije?”
 • Uspeh sa ženama mi nije bio baš sjajan dok sam bio mlađi. Bio sam jako nesiguran u sebe, osećao sam se da kasnim za svojim vršnjacima, niskog samopouzdanja i anksiozan.
 • Sve se to promenilo kada sam počeo intenzivno da radim na sebi, i danas živim život kakav nisam mogao ni da sanjam. Sa devojkama sam imao kvalitetne odnose koji traju i još puno ludih isksutva sa različitim ženama. Ostvario sam veliki broj svojih seksualnih fantazija i najluđih snova. Danas sam tu da ti pomognem da i ti ostvariš svoje ciljeve sa ženama.
Kako izgleda predavanje?

Naša predavanja su svaki put na različitu temu i sa različitim predavačima.

Trudimo se da predavanja budu visokog kvaliteta, a kako bismo to ispunili biramo ljude koji dobro poznaju oblast koja se predaje.

Na snimku pored možete da vidite nivo kvaliteta predavanja i samog snimka koji možete da očekujete na svim našim snimcima predavanja.

Kako da naručiš predavanje?

Ceo paket od 14 snimaka predavanja možete da naručite na linku ispod. Klikni na dugme ispod kako bi započeo proces.