Kako da joj staviš do znanja da ne želiš da joj budeš samo drug?

Friendzona je jedno od najbolnijih mesta gde se možeš naći. Viđaš se sa devojkom koja ti se sviđa, ali si večito prijatelj, a ne nešto više od toga. Ovo predavanje će te naučiti kako da u budućnosit ne upadneš u friendzonu, i neke stvari koje ti mogui pomoći da iz nje izađeš ako si se već tu našao.

Trajanje: 102 min
Nivo: Početni i Srednji
Predavač: Miloš Koprivica
O predavanju

Ti si super dečko, ali VIDIM TE SAMO KAO PRIJATELJA?
AJOJJJJJ, bolje da mi je lupila šamar, to me je toliko tada bolelo, pogotovo jer se ponavljalo iznova i iznova sa svakom devojkom koja mi se sviđala.

U međuvremenu sam naučio kako izbeći frendzonu gde sam grešio i sada znam šta treba da uradim da više nikada ne čujem tu rečenicu svojim ušima.

Ako želiš da rešiš taj problem jednom za sva vremena, da počne da te gleda kao osobu sa kojom hoće seks, kao osobu sa kojom hoće da ima vezu, vreme je da nešto promeniš, da shvatiš konačno gde grešiš.
Muka ti je da ta ista devojka ima seks sa nekim koga tek upozna, za razliku od tebe koji si uložio toliko truda enerigje i vremena.
DOSTA BRE.

Ti razmisli da li ćeš da odgledaš snimak „Kako izbeći frendzonu“ koji možda malo košta, ali samo zamisli kolika je cena ukoliko opet čuješ: „Ti si tako fin dečko, lep, sladak ali……“ iznova i iznova.

Da li si spreman da u neverovatnom roku napreduješ na polju ličnog razvoja, tehnika komunikacije i muško ženskih odnosa?
Oblasti koje predavanje obuhvata
 • Zašto nastaje zona prijateljstva (friend zona)
 • Šta treba da uradiš da nikada ne budeš više u friend zoni?
 • Kako da te vidi kao nekoga sa kim želi seks?
 • Kako da budeš njen dečko a ne njen drugar?
 • Kako da stvoriš seksualnu tenziju?
 • Kako da iz priče pređeš u poljubac?
 • Neke stvari koje možeš da uradiš da bi izašao iz friend zone
O Predavaču
 • Ja sam Miloš Koprivica, osnivač sam udruženja “Društvena dinamika u službi zavođenja” i već preko 10 godina sam u ličnom razvoju. Iza sebe imam završen i NLP master sertifikat kao i mnogo drugih komunikacionih kurseva i ostalih kurseva ličnog razvoja.
 • Već nekoliko godina vodim udruženje koje sam otvorio sa pitanjem: “Šta bih ja voleo da je meni neko mogao da pruži kada mi je bilo najpotrebnije?”
 • Uspeh sa ženama mi nije bio baš sjajan dok sam bio mlađi. Bio sam jako nesiguran u sebe, osećao sam se da kasnim za svojim vršnjacima, niskog samopouzdanja i anksiozan.
 • Sve se to promenilo kada sam počeo intenzivno da radim na sebi, i danas živim život kakav nisam mogao ni da sanjam. Sa devojkama sam imao kvalitetne odnose koji traju i još puno ludih isksutva sa različitim ženama. Ostvario sam veliki broj svojih seksualnih fantazija i najluđih snova. Danas sam tu da ti pomognem da i ti ostvariš svoje ciljeve sa ženama.
Kako izgleda predavanje?

Naša predavanja su svaki put na različitu temu i sa različitim predavačima.

Trudimo se da predavanja budu visokog kvaliteta, a kako bismo to ispunili biramo ljude koji dobro poznaju oblast koja se predaje.

Na snimku pored možete da vidite nivo kvaliteta predavanja i samog snimka koji možete da očekujete na svim našim snimcima predavanja.

Kako da naručiš predavanje?

Ceo paket od 14 snimaka predavanja možete da naručite na linku ispod. Klikni na dugme ispod kako bi započeo proces.