Individualne usluge

Kada želiš da radiš sa mnom direktno

Individualno mentorstvo

Potvrđeni program mentorstva 1 na 1 koji potpunosti menja društveni i ljubavni život. Bilo da tek krećeš u lični razvoj i upoznavanje devojaka ili da već imaš određenog iskustva, pomoći ću ti da dostigneš uspeh koji želiš.

Privatne konsultacije

Pričamo o tvojoj situaciji, problemima i izazovima u domenu muško-ženskih odnosa, ličnog razvoja i komunikacije u društvu. Daću ti savete i uputiti te koje dalje korake možeš da napraviš kako bi napredovao.

Prilaženje u praksi

Pomoći ću ti da pobediš svoje strahove oko prilaženja devojkama, naučiš nove stvari, vidiš gde grešiš, kao i da na licu mesta dobiješ asistenciju i savete.

Intezivni trening zavođenja

Višednevni individualni trening zavođenja koji pokriva teorijsko predavanja koje prate praktične vežbe istog dana.

Ostale usluge

Kada želiš da radiš sa mnom direktno

Predavanja i drugi događaji

Povremeno organizujemo predavanja, seminare, kurseve, grupne treninge i onlajn događaje na različite teme. Grupni programi mogu da obuhvataju i teoriju i praksu, da traju 2h ili više dana.

Grupni intezivni trening zavođenja

Višednevni grupni trening zavođenja koji pokriva teorijsko predavanja koje prate praktične vežbe istog dana.

Članstvo u privatnoj Facebook grupi

Povremeno organizujemo predavanja, seminare, kurseve, grupne treninge i onlajn događaje na različite teme. Grupni programi mogu da obuhvataju i teoriju i praksu, da traju 2h ili više dana.

Često postavljena pitanja

Tu smo za sva pitanja

Jeste, radi se preko Zoom, Vibera, Skype, ili neke druge platforme koristeći audio ili video poziv u dogovorenim terminima.

Možeš, i sa telefona i sa kompjutera.

Ukoliko si neko kome je situacija sa ženama baš izazovna i nemaš iskustva, uglavnom preporučimo prvo kurs „Majstorstvo sa ženama“ gde dobiješ puno uvida i naučiš dosta toga, a onda individualni rad, kako bi naučeno podigao na viši nivo gde ćeš to bolje usvojiti.

Šta je najbolje za tebe zavisi od situacije u kojoj se nalaziš, ciljeva koje imaš i mogućnosti da se posvetiš ovome. Najbolje nam se javi, objasni nam svoju situaciju do sada, koje ciljeve imaš, pa ćeš dobiti preporuku.

Niko se nije zaista rodio sa tim, već sve učimo, od toga da hodamo, da pričamo, tako i da imamo uspešnu interakciju sa ženama.

Postoje 3 vrste muškaraca:

  • Muškarci koji su nesvesno od malih nogu imali kvalitetne uzore i naučili uspešnu interakciju sa ženama, ali ne znaju to da prenesu na druge
  • Muškarci koji nisu savladali uspeh sa ženama i nisu dovoljno otvoreni da to menjaju kod sebe
  • Muškarci koji nisu zadovoljni uspehom sa ženama, ali su odlučili da razviju svoje samopouzdanje, usvoje korisna uverenja, veštine koje će im promeniti ljubavni život.

Ako se pronalaziš u trećoj grupi, javi se, tu sam za tebe da ti pomognem.

Možemo da ti garantujemo uspeh samo pod jednim uslovom, a to je da ti garantuješ nama da ćeš uporno i vredno raditi na sebi da primeniš i usvojiš stvari koje budeš naučio.

U suprotnom nećeš imati uspeh. Džabe ti najbolji trener i plan treninga u teretani ako se ti ne trudiš, i nisi istrajan da ga ispoštuješ i usvojiš. Tako je i ovde.

Preporučujemo ti intenzivan rad na terenu gde uživo prilazimo devojkama, radimo socijalne vežbe i uz našu pomoć pobediš svoje strahove i podigneš uspeh na viši nivo.

Nekada je teško pobediti svoje strahove sam, zato i mi jesmo tu da ti pomognemo oko toga.

Postoji mogućnost rada gde ti napravimo dobar online profil, usavršimo dopisivanje i na taj način kroz popularne online platforme upoznaješ devojke.