Čime se sve bavimo

Nudimo niz proizvoda i usluga koje ti mogu pomoći da unaprediš svoje društvene i zavodničke veštine

NAŠE USLUGE

Individualni rad

Radimo na tvojim trenutnim granicama po pitanju žena i pravimo plan kako da promenimo to, i upoznajemo te i sa konceptima koji će ti promeniti svest o muško-ženskim odnosima i ličnom razvoju.

Grupni događaji

Povremeno organizujemo predavanja/seminare na različite teme i sa različitim predavačima. Trudimo se da predavanja budu visokog kvaliteta, samim tim i biramo ljude koji dobro poznaju neku oblast.

Snimci

Imamo veliki broj snimaka sa naših predavanja. Svako je organizovano na neku temu. Predavanja su svaki put na različitu temu, sa različitim predavačima.

vip-mentorstvo

VIP mentorstvo

Mesec dana aktivnog rada i mentorstva. Ovo je za ljude koji žele ozbiljnu promenu jer je za ozbiljnu promenu potreban rad u kontinuitetu. Instruktor je mesec dana uz tebe prati te, podržava te, viđate se, daje ti zadatke, i pomaže ti da se podigneš na potpuno novi nivo kada je lični razvoj i uspeh sa ženama u pitanju.

clanstvo

Članstvo

Korišćenjem jedne, bilo koje usluge ostvaruješ pravo da budeš član privatne (secret) grupe udruženja na Facebooku, gde imaš podršku instruktora i drugih članova koji su se okupili zarad istog cilja.