Konsultacije
Sat vremena pričamo o tvojim trenutnim granicama po pitanju žena i pravimo plan na duže staze kako da promenimo, i podignemo te na viši nivo, uz sve to se upoznajemo i sa konceptima koje će ti promeniti svest po pitanju žena koje možeš odmah da primeniš u praksi.

Konsultacije se prilagođavaju tvojoj individualnoj potrebi.
Konsultacije je moguće održati uživo u Beogradu ili online video pozivom. Ukoliko te zanima samo praksa, preporučjemo ti rad na terenu, procitaj ispod.
Individualno mentorstvo
  • Dugoročni individualni plan i program koji ima cilj da napravi napredak u skladu sa individualnim potrebama.
  • Po potrebi instruktor daje zadatke i vežbe za unapredjenje, edukuje klijenta teorijom i izlazi se na teren.
  • U okviru mentorstva je uključeno sve što je potrebno za što bolji rezultat.
  • Mesec dana konstantne podrške, rada  i praćenja napretka
  • Dostupnost instruktora za sva pitanja
Podrška u prilaženju devojkama u praksi

Ukoliko te ne zanima teorija, već samo praksa, gde uz pomoć instruktora prilažiš devojkama, ovo je stvar za tebe. Ovo ti može pomoći da pobediš svoje strahove i granice, naučiš nove stvari, vidiš gde grešiš, kao i da na licu mesta dobiješ asistenciju i povratnu informaciju od instruktora. Praksa se može raditi na različitim mestima u gradu, uglavnom biramo mesta koja imaju veću cirkulaciju ljudi, samim tim i više devojaka.

Ovde se ne radi teorija, ili se svede na minimum ukoliko je baš neophodna za tvoj dalji napredak.

Intezivni trening zavođenja od više dana

Ovo se pokazala kao jedna od najboljih i najomiljenijih opcija kod ljudi. Ovo je program koji obuhvata i teoriju i praksu i najčešće traje više dana u nizu.

Intenzivno prelazimo kompletnu teoriju od prilaska pa do seksa, kako bi razumeo ceo proces i radimo na proširenju ličnih granica. Pored toga, izlazimo na teren, kako bi to primenili u praksi.

Postoji mogućnost grupnog rada, kao i individualni rad. Individualni rad se može lako dogovoriti, fleksibilni smo za specifične zahteve.