Najbrži način da naučiš da osvojiš devojku kakvu želiš

Da li si spreman da u neverovatnom roku napreduješ na polju ličnog razvoja, tehnika komunikacije i muško ženskih odnosa?

Ovaj isprobani program mentorstva u potpunosti menja društveni i ljubavni život. Bilo da tek krećeš u lični razvoj i upoznavanje devojaka ili da već imaš određenog iskustva, pomoći ću ti da dostigneš uspeh koji želiš, od upoznavanja atraktivnih devojaka do toga da se osećaš samopouzdano i spremno da daš svoj maksimum ka ispunjenju ciljeva o kojima si sanjao.

I vrhunski sportisti imaju nekoga sa kim se savetuju. Sada i ti možeš da imaš svog tajnog mentora u svom uglu.

Pripremi se da prevaziđeš svoja lična ograničenja i počneš da živiš svoj život na vrhunskom nivou.
Dobrodošao na najbolje mentorstvo iz oblasti muško-ženskih odnosa

Radi se o zaista jedinstvenom programu koji je rezultat 13 godina edukacije i praktičnog rada u ovoj oblasti. Postoje treninzi iz ove oblasti na engleskom, ali se oni često pozivaju na stvari koje nisu u duhu našeg podneblja i koje je nemoguće koristiti kod nas.

Mentorski program se zasniva na kombinaciji 1 na 1 savetovanja, literature za unapređenje i odgovore na kratka pitanja putem poruka. Program se posebno kroji za svakog klijenta.

Uključen je razgovor, analiza, teorija, vežbe i povratne informacije koje će ti pomoći da PREVAZIĐEŠ SVOJA OGRANIČENJA. Da, one oblasti koje te muče već dugo i sa kojima do sada nisi uspeo da se izboriš takođe mogu biti savladane i to mnogo brže i efikasnije nego što misliš.

Najbolje od svega je da ćeš moći da me kontaktiraš kada se nađeš u situaciji da ti je potrebna pomoć, kada si zabrinut da li ćeš reći ili uraditi pravu stvar. Biću tu da te posavetujem i ohrabrim da kreneš u pravom smeru. Kada završimo, ti ćeš biti onaj koga svi tvoji prijatelji zovu po savet. Da, to je, itekako, moguće.

U pitanju je program koji predstavlja značajnu promenu u stilu života. Pružiću ti veštine da stvoriš neverovatna poznanstva sa devojkama i bogat društveni život, i to po tvojim uslovima. Ovo nije tamo neko jednokratno predavanje. Promene koje usvojiš će trajati za ceo život. Do sada sam pomogao hiljadama momaka da naprave stvarnu promenu i dostignu NEVEROVATAN USPEH u svom društvenom životu.

Vreme je da preuzmeš neophodne korake i stvoriš sebi preduslove za ostvarenje svojih snova. Mentorski program će ti omogućiti da postaneš majstor u oblastima kao što su prilaženje devojkama, stvaranje prirodne privlačnosti i izgradnja veze sa kvalitetnim devojkama, i nećemo tu stati. Pomoći ću ti da prepoznaš i prevaziđeš sve ono što te sprečava da živiš život kakav stvarno želiš.

Kako funkcioniše mentorstvo

U pitanju je program u potpunosti po meri. Najčešće preporučujem sledeći program, ali je sve prilagodljivo:

 • 1 h intezivnog jedan na jedan mentorstva jednom nedeljno sa najboljim trenerom kod nas (uživo ili online).
 • Praktične vežbe za napredovanje (Dnevni i nedeljni zadaci).
 • Otvoren na odgovore na pitanja i dopisivanje u toku nedelje preko poruka (SMS/Viber).
Faze i aktivnosti mentorstva
Tu smo za sva pitanja

Pričamo o tome šta te muči, šta želiš da ostvariš, šta si do sada radio, kako je to prošlo i slično.

Ja ti onda ispričam šta mislim da treba da savladaš i kako to možeš da uradiš na način koji baš tebi najviše odgovara.

Takođe, uputim te na literaturu, pokažem ti vežbe (dnevne i nedeljne).

Razgovaramo o tome šta si radio prethodne nedelje, šta si probao, kakve rezultate si postigao, da li je nešto moglo drugačije.

Ja ti onda dam savete kako šta mislim da je bilo dobro, a na čemu treba i dalje da radiš.

Po potrebi korigujemo, menjamo ili dodajemo nove dnevne i nedeljne zadatke.

Takođe, komentarišemo napredak u odnosu na prethodnu nedelju.

Svaka promena zahteva konstantnost. Nije moguće promeniti se preko noći. Zato služe kratki zadaci koje možeš uradiš svakog dana. Na ovaj način, malo po malo, svakog dana praviš pomak i usvajaš novi obrazac ponašanja. Preporučljivo je i da vodiš dnevnik u kome ćeš zapisivati šta si radio i kakav ti je bio osećaj.

Normalno je da putem našeg mentorstva napreduješ i da se nađeš u novim nepoznatim situacijama. Tu sam da ti pomognem i odgovorim putem poruka tokom nedelje kao podrška.

To može biti situacija gde treba da odgovoriš na poruku, dogovorio si izlazak ili neka druga bitna situacija.

Pošalji mi šta se dešava, šta si mislio da uradiš i šta želiš da postigneš, a ja ću te posavetovati oko toga putem SMS/Viber-a.

Za svaku od najbitnijih stvari na kojima radiš ću te uputiti na literaturu (kraći tekstovi, knjige, video klipovi,…) u kojoj je lepo objašnjena neka od tema koja te zanima.

To će ti omogućiti da ponoviš, produbiš i zapamtiš znanje koje sam ti ja preneo.

Za one koji izaberu višemesečno mentorisanje, svake prve nedelje u mesecu imamo posebno savetovanje gde merimo napredak u odnosu na početak.

Dodatna mogućnost (opciono i košta dodatnih 90 EUR) je da dogovorimo zajednički izlazak (oko 3h), gde ću biti uz tebe da ti pomognem da probiješ strahove i da imaš nekoga da te posavetuje, bodri i uputi.

Mentorski program je najbrži i najsveobuhvatniji trening koji čini da obični momci postignu zapanjujuće rezultate.
Mentorstvo, konsultacije ili onlajn kurs

Tokom godina pratim i upoređujem rezultate momaka sa kojima sam radio. Isprobao sam više različitih metoda i redovno pratio rezultate. Zaključio sam da:

 • Konsultacije pomažu kod rešavanja pojedinačnih izazova, ali bez kontinuiteta i pristupa bazi znanja (knjiga, kurs) kad vam zatreba.
 • Onlajn kurs je najsveobuhvatnija baza znanja snimljena na temu muško-ženskih odnosa na ovim prostorima i odličan je za edukaciju. Mana kursa je nedostatak mogućnosti da ti odgovorim na konkretna personalizovana pitanja, da ispratim tvoj napredak, ili da te vratim na pravi put kada god posumnjaš u sebe. Takođe, nema nekoga da se postara da odradiš dnevne zadatke koji te pokreću na akciju i drže u fokusu.
 • Mentorstvo, odnosno redovno savetovanje tokom minimum mesec dana po posebno skrojenom programu, podrazumeva redovnu interakciju, korake i vežbe koji čine da se jako brzo napreduje.

Za najbolje rezultate je najbolje kombinovati onlajn kurs sa mentorstvom. Onlajn kurs vam omogućava odlično znanje i razumevanje stvari, kao i da da iznova poslušate onaj deo u kome ste najslabiji. Mentorstvo čini da najbrže usvojite to znanje u praksi, i imate nekoga ko će da vas savetuje, presliša, objasni, podrži i bodri (uvežba/koriguje) kada vam snaga volje bude na niskom nivou.

O mentoru

Zdravo, ja sam Miloš Koprivica, 1988. godište, rođen u Beogradu. Ličnim razvojem i izučavanjem muško-ženskih odnosa se bavim poslednjih 15 godina.

Sertifikovan sam NLP trener, pohađao sam master nivo edukacije na temu emotivnog detoksa, tehnika čišćenja emocija, emotivnih blokada. Pored toga prošao sam obuku za bodywork tantra sexual healera u inostranstvu, kao i veliki broj raznih edukacija na temu ličnog razvoja, psihologije i poslovnih veština.

Pročitao sam i pogledao nebrojano knjiga, video snimaka, kurseva i predavanja na ovu temu. Ono što je najvažnije, praktikujem ono što druge podučavam, što mi je donelo mnogo uspeha, kako sa devojkama, tako i u samopouzdanju i interakciji u bilo kom društvu.

Do srednje škole sam bio stidljiv, žgoljav i bubuljičav momak, koji je bio izuzetno nesiguran u sebe i bez ikakvog uspeha sa devojkama. Tada sam odlučio da to više neće biti tako i krenuo sam intezivno na lični razvoj kako bih naučio kako da ostvarim svoje ciljeve.

U međuvremenu sam se izgradio kao ličnost i počeo da živim jako zanimljiv životni stil, ispunio svoje snove i ostvario veliki broj kvalitetnih iskustava sa devojkama.

Od 2014. profesionalno pomažem muškarcima da u kratkom roku savladaju ono što sam ja mukom učio godinama.

milos-koprivica
Ponuda
Tu smo za sva pitanja
Mesec Dana
Mentorstva
200 €

 • Prvo savetovanje 1h
 • Konsultacije jednom nedeljno (po 1h)
 • Dnevni i nedeljni zadaci
 • Upućivanje na dodatnu literaturu
 • Dodatna podrška putem poruka
Tri Meseca
Mentorstva
500 €

 • Prvo savetovanje 1h
 • Konsultacije jednom nedeljno (po 1h)
 • Dnevni i nedeljni zadaci
 • Upućivanje na dodatnu literaturu
 • Dodatna podrška putem poruka
Pojedinačne konsultacije
50 €

 • Prvo savetovanje 1h
 • Konsultacije jednom nedeljno (po 1h)
 • Dnevni i nedeljni zadaci
 • Upućivanje na dodatnu literaturu
 • Dodatna podrška putem poruka
Uz bilo koju uslugu dobijate i doživotno članstvo u privatnoj Facebook grupi
Mentorstvo +
Kurs „Majstorstvo sa ženama“
Tu smo za sva pitanja
Prvi mesec Mentorstva
za kupce Onlajn Kursa
100 €

 • Prvo savetovanje 1h
 • Konsultacije jednom nedeljno (po 1h)
 • Dnevni i nedeljni zadaci
 • Upućivanje na dodatnu literaturu
 • Dodatna podrška putem poruka
Snimak kursa „Majstorstvo sa ženama“ + mesec
Mentorstva
550 €

 • Kurs „Majstorstvo sa ženama“
 • Prvo savetovanje 1h
 • Konsultacije jednom nedeljno (po 1h)
 • Dnevni i nedeljni zadaci
 • Upućivanje na dodatnu literaturu
 • Dodatna podrška putem poruka
Snimak kursa „Majstorstvo sa ženama“
450 €

 • Kurs „Majstorstvo sa ženama“
 • Prvo savetovanje 1h
 • Konsultacije jednom nedeljno (po 1h)
 • Dnevni i nedeljni zadaci
 • Upućivanje na dodatnu literaturu
 • Dodatna podrška putem poruka
Uz bilo koju uslugu dobijate i doživotno članstvo u privatnoj Facebook grupi
Šta sve može da uključuje mentorstvo
Postoji ogroman broj oblasti, a tokom razgovora se dogovaramo na šta ćemo da se fokusiramo. Sve zavisi od tvoje situacije i tvojih želja i mogućnosti.
U produžetku možeš da pročitaš najpopularnije teme na kojima radimo.

Analiza i komentarisanje situacija koje si imao, kako si reagovao, šta se desilo, a šta si ti želeo da se desi.

Znanje praktične ženske psihologije će ti omogućiti da bolje razumeš žene, šta ih pokreće, kako razmišljaju i šta su im ciljevi. Ovo nije samo teorija i filozofiranje, već i primeri iz prakse koje možeš da primeniš.

Pomoć oko sređivanja profila, komentarisanje prethodnih razgovora, pomoć pri dopisivanju, teorija onlajn upoznavanja koje je drugačije od onog lice u lice.

Kako da se ne osećaš nervozno ili zabrinuto kada treba da priđeš devojci? Kako da razviješ samopouzdanje, pobediš strahove i priđeš bilo kojoj devojci u bilo kom scenariju samopouzdano i opušteno? Tu sam da ti pomognem u tome.

Kako izgraditi kvalitetan odnos? Kako rešiti konflikte? Kako imati dobru komunikaciju? Kako se ponašati u vezi tako da devojka ne želi da te napusti?

Zavođenje u toku dana se razlikuje od zavođenja u klubovima i na žurkama. Preko dana je drugačija energija i devojke ne očekuju da će im neko prići. Takođe je drugačiji pristup kada su devojke u pokretu, nego kada stoje, sede i slično. Pokrićemo kako da se snađeš u raznim situacijama u toku dana.

Radimo na tehnikama zavođenja devojaka u noćnom klubu kada je glasna muzika. Nauči kako da se snađeš u bučnim klubovima gde su stolovi i osvojiš devojku.

Kako da odbaciš sumnju u sopstvene mogućnosti koje te sprečavaju da uspeš u svojim ciljevima? Pomoći ću ti da razviješ pravo samopouzdanje na bazi moćnih novih veština.

Radimo na onoj slabosti koja te najviše sputava. Pomoći ću ti da prepoznaš tačke spoticanja i pomoći ću ti da stekneš samopouzdanje da ih savladaš. Posle ovoga nećeš sam sebe prepoznati.

Kako da ti se ne dešava da se zaglaviš kada treba nešto da kažeš? Kako da ne dođe do neprijatnih trenutaka kada razgovor stane? Rad na veštinama komunikacije da se snađeš u svakom scenariju. Kako da ostaviš pozitivan utisak na bilo koga? Drugim rečima: HARIZMA.

Kako da započneš komunikaciju i preusmeriš je u pravom smeru? Koliko puta ti se desilo da priđeš devojci i zabodeš, ne znaš kako da nastaviš komunikaciju, da povedeš u pravom smeru i proširiš priču? Naučiću te kako da uvek imaš šta da pričaš sa devojkom, kako da uspešno vodiš komunikaciju, i kako da je usmeriš u pravom smeru, gde je ona zainteresovana za tebe.

Kako izbeći dosadne, sterilne razgovore sa devojkom? Kako da se ne zaglaviš u dosadnom, plaktonskom ćaskanju? Kako da bez muke podigneš vašu interakciju do seksualnog nivoa?

Rad na tvom držanju, položaju tela, načinu hodanja, rastojanju i slično kako bi naučio da projektuješ samopouzdanje afla muškarca koji privlači ljude oko tebe.

Kako da prepoznaš ženske znakove interesovanja bez obzira koliko se ona trudila da ih sakrije? Kako da prepoznaš kada devojka nije zainteresovana, kako da reaguješ u kom trenutku na osnovu toga i slično?

Kako da izbegneš prazne razgovore u trenucima kada želiš da ostaviš utisak? Kako da se duboko povežeš sa devojkom na emocialnom nivou?

Radimo na tehnikama zavođenja devojaka u noćnom klubu kada je glasna muzika. Nauči kako da se snađeš u bučnim klubovima gde su stolovi i osvojiš devojku.

Kako funkcionišu ženski mehanizmi privlačnosti, koji su to prekidači privlačnosti i kako ih aktivirati? Kako da upravljaš seksualnom tenzijom, prođeš ženske testove i kako da te doživi kao nagradu, gde ti postaneš njen plen, i poštuje te?

Kako da izađeš iz tog mučenja? Kako da prestane taj pakao? Svi smo bili tu. Pokazaću ti kako da izađeš iz frend zone zauvek. Kako da neka lepotica nikada ne pomisli da si ti sladak kao beba ili dobrica kao brat?

Ostvario si povezanost, uzeo broj i šta sada? Pomoći ću ti, korak po korak, kako da se pripremiš za razgovor, šta da pričaš i kako da odgovoriš na eventualno premišljanje.

Kako da je dobro zadovoljiš, tako da više ne razmišlja o bilo kome drugom?

Šta tačno da joj pričaš, šta da joj šapućeš kako bi u njoj kreirao osećaj napaljenosti, uzbuđenja, kao i vlažne gaće pre nego što je pipneš? Orgazam kreće iz glave, ako napališ njen um, telo će samo da prati.

O meni u medijima
Godinama me već pozivaju da gostujem kako na televiziji, tako i u YouTube emisijama, magazinima, novinama, radiju, portalima itd.
Drago mi je da su mnogi prepoznali kvalitet mog rada.
U produžetku možete pogledati neka od mojih gostovanja.
Utisci
Stotine ljudi je već radilo sa mnom, a evo utisaka momaka koji su bili uživo na kursu, a kojima sam ujedno bio i mentor.
Bonus
 • Doživotno članstvo u privatnoj Facebook grupi
 • Tekstualni, audio ili video materijal koji će ti pomoći da prevaziđeš svoj najveći izazov
Zakaži individualno mentorstvo

Kontaktiraj me i zakaži svoj individualni rad na jedan od sledećih načina:

Individualni rad može da bude uživo u Beogradu, oči u oči, kao i online preko Zoom/Viber/Skype-a. Izbor je na tebi u zavisnosti od tvojih mogućnosti, želje i lokacije gde se nalaziš.

Prijavi se sada
Kontakt forma