Interesuje te govor tela u zavođenju?

Neverbalna komunikacija je jako važna. Mnogo je važnije kako nešto kažeš nego šta nešto kažeš. Devojke intuitivno reaguju na određen stav muškaraca. Govor tela prenosi poruku preko 50% na drugom mestu je tonalitet od oko 30% a sam sadrzaj reci igra manje od 10% ulogu.

Ovde ćeš naučiti kako da imaš super prvi utisak, kako da prepoznaš tajne signale kod devojaka, kako demonstrati status kroz govor tela, privlačnost bez izgovorene reči i još mnogo toga.

Trajanje: 163 min
Nivo: Početni i Srednji
Predavač: Tomislav Aleksić
O predavanju

Da li si se nekada pitao da li se neka devojka loži na tebe? Kako prepoznati tajne ženske signale koje nam devojke šalju? Kako provaliti da li devojka želi da joj priđeš? Kako prepoznati pravi trenutak za poljubac ili nešto više?

Ukoliko si na bilo koje od ovih pitanja odgovorio sa da, ovo je pravi događaj za tebe.
Na ovom predavanju ćeš naučiti kako da sa stopostotnom sigurnošću znaš koja devojka se loži na tebe, bez obzira koliko se ona trudila da to sakrije, kao i fantastične stvari koje će te učiniti pet puta privlačnijim muškarcem, a da ne izgovoriš ni reč. Ovo predavanje je posvećeno neverbalnoj komunikaciji, tj. govoru tela.

Muškarac koji zna ovu tajnu sposoban je da prepozna šta devojka želi, kako da postupa sa njom, šta krije iza svog zagonetnog lica i može sa mnogo većim samopouzdanjem da priđe i “pogura“ stvari na viši nivo.

Muškarac koji propusti priliku da ovo nauči će do kraja života na žene gledati kao večitu misteriju i stalno biti zbunjen, udarati glavom u zid i nikada neće biti ni svestan svih šansi koje je propustio jer nije znao da ga neka devojka tajno želi odvući u krevet.

Da li si spreman da u neverovatnom roku napreduješ na polju ličnog razvoja, tehnika komunikacije i muško ženskih odnosa?
Oblasti koje predavanje obuhvata
  • Kako biti privlačan devojci svojim držanjem i stavom, a da ne kažeš ni reč
  • Kako prepoznati tajne signale koji 100% pokazuju da se devojka loži na tebe (ona ih nije svesna)
  • Kako muškarci nesvesno pokazuju interes i postave se kao da su očajni ili niskog samopouzdanja i kako to ispraviti
  • Kako razviti tonalitet glasa tako da bude neodoljiv i sexy svakoj devojci
  • Kako poljubiti devojku tako da nikada ne poželi da te odbije
  • Kako se ponašaju i kakav govor tela imaju muškarci koji imaju najviši status u društvu i kako da i ti imaš isto to
  • Hodanje po kome devojke prepoznaju samopouzdanog muškarca
  • Kako držati kontakt očima
  • I JOŠ MNOGO TOGA
O Predavaču

Predavač je Tomislav Aleksić, veran član našeg udruženja koji već duže od 5 godina proučava govor tela, neverbalnu komunikaciju i psihologiju.

tomislav aleksic
Kako izgleda predavanje?

Naša predavanja su svaki put na različitu temu i sa različitim predavačima.

Trudimo se da predavanja budu visokog kvaliteta, a kako bismo to ispunili biramo ljude koji dobro poznaju oblast koja se predaje.

Na snimku pored možete da vidite nivo kvaliteta predavanja i samog snimka koji možete da očekujete na svim našim snimcima predavanja.

Kako da naručiš predavanje?

Ceo paket od 14 snimaka predavanja možete da naručite na linku ispod. Klikni na dugme ispod kako bi započeo proces.