Pitaš se: Kako da je dodirnem?

Dodirni devojku da poludi predavanje je praktično predavanje, gde su demonstrirani dodiri na ženskom asistenu. Namenjeno je da momcima pokaže kako da počnu postepeno da ubacuju dodir u različitim sitaucijama kao npr dejt, žurka, kada sedite, kada stojite itd. Dodir je jako važna stvar u zavođenju. Ukoliko se ne uvodi pravilno dodir završi se u zoni prijateljstva.

Trajanje: 114 min
Nivo: Početni i Srednji
Predavač: Miloš Koprivica + Ženski asistent
O predavanju

Šta žene žele? Da li je moguće kroz par suptilnih dodira dotaći srž njene prljave mašte? Pitanja na koje Vam odgovaramo i otkrivamo tajne velikih majstora.

Jesi li viđao devojke kako jedva čekaju da se zagrle sa svojim drugaricama, ili primetio koliko su osetljive na golicanje, koliko im prija maženje, dodir?
Njihova koža je mnogo osetljivija, nežnija i ima više nervnih završetaka od muške, samim tim i više uživaju u njemu.

DEVOJKE OBOŽAVAJU DODIR, ako ih ne dodiruješ time samo odaješ utisak da nemaš samopouzdanja, da se ne osećaš prijatno u svojoj koži, da nisi prirodan i privlačnost momentalno počinje da opada i ona ne želi ništa više sa tobom od drugarstva.

Da, to je ono kako žene vide. ALI, mi ćemo Vam omoguciti putem našeg predavanja da shvatite kako je lako i jednostavno da svojom suptilnoscu postaneš samouveren muškarac koji zna da probudi strasti u njoj, da te toliko jako poželi samo za sebe i jedva čeka da ode sa tobom u krevet. To žene žele.

Tajna je u dodirima, nežnim, laganim, a ujedno strastvenim i snažnim. Vreo dah koji klizi niz vrat, šaputanje na uho, uz blag dodir vrhovima prstiju učinite da doslovno poludi. Dajte joj povoda da drhti od uzbuđenja i dodirnite samu srž njene požude i ostvarite ono što želite.

Da li si spreman da u neverovatnom roku napreduješ na polju ličnog razvoja, tehnika komunikacije i muško ženskih odnosa?
Oblasti koje predavanje obuhvata
 • Kako početi da ubačujes dodir tako da ona uživa u tome i deluje spontano
 • Kako da dodiruješ devojku tako da se jako brzo navikava, prihvata i jedva čeka tvoj sledeći dodir.
 • Kako od situacije kada ne dirujes devojku postepeno dođeš do toga da ste zagrljeni sa spojenim usnama.
 • Kako da povećas nivo dodira, tako da da ona jedva čeka da pređeš na viši nivo i intimnije delove tela.
 • Kako da ti dozvoli više od onoga što ti trenutno daje.
 • Šta da radiš kada odbije dodir, kako da probiješ tu barijeru.
 • Kako prepoznati da (ne)želi da je dodirneš.
 • Kako je dodirivati da postane toliko vlažna da želi momentalno seks sa tobom, zapravo da počne da te moli da je vodiš kući i skineš je.
 • Dodirivanje na različitim mestima (u noćnom klubu, u toku dana, na dejtu, u kaficu…)
 • MANJE TEORIJE VIŠE PRAKSE -80% predavanja su praktične demonsracije na ženskom asistentu
O Predavaču
 • Ja sam Miloš Koprivica, osnivač sam udruženja “Društvena dinamika u službi zavođenja” i već preko 10 godina sam u ličnom razvoju. Iza sebe imam završen i NLP master sertifikat kao i mnogo drugih komunikacionih kurseva i ostalih kurseva ličnog razvoja.
 • Već nekoliko godina vodim udruženje koje sam otvorio sa pitanjem: “Šta bih ja voleo da je meni neko mogao da pruži kada mi je bilo najpotrebnije?”
 • Uspeh sa ženama mi nije bio baš sjajan dok sam bio mlađi. Bio sam jako nesiguran u sebe, osećao sam se da kasnim za svojim vršnjacima, niskog samopouzdanja i anksiozan.
 • Sve se to promenilo kada sam počeo intenzivno da radim na sebi, i danas živim život kakav nisam mogao ni da sanjam. Sa devojkama sam imao kvalitetne odnose koji traju i još puno ludih isksutva sa različitim ženama. Ostvario sam veliki broj svojih seksualnih fantazija i najluđih snova. Danas sam tu da ti pomognem da i ti ostvariš svoje ciljeve sa ženama.
milos-koprivica
Kako izgleda predavanje?

Naša predavanja su svaki put na različitu temu i sa različitim predavačima.

Trudimo se da predavanja budu visokog kvaliteta, a kako bismo to ispunili biramo ljude koji dobro poznaju oblast koja se predaje.

Na snimku pored možete da vidite nivo kvaliteta predavanja i samog snimka koji možete da očekujete na svim našim snimcima predavanja.

Kako da naručiš predavanje?

Ceo paket od 14 snimaka predavanja možete da naručite na linku ispod. Klikni na dugme ispod kako bi započeo proces.