Kako se gradi samopouzdanje?

Osnova svega je samopouzdanje. Samopouzdanje ti treba svuda u životu, ne samo sa devojkama. Moramo izgraditi sebe, sopstveno samopouzdanje kako bi bili uspešniji i sa ženama.

Trajanje: 115 min
Nivo: Početni i Srednji
Predavač: Aleksa Anđelković
O predavanju
 • Koliko si puta čuo od devojaka: „Volim muškarce koji imaju samopouzdanje“?
 • Da li si primetio koliko ljudi cene kada neko preuzme hrabrost i bori se za ono što istinski želi, kada je neko dovoljno hrabar da prati svoje snove?
 • Da li smatraš da je važno imati izgrađen karakter, kao i čvrst stav u koji snažno veruješ i koji niko ne može da naruši ili da ti pokvari raspoloženje?
 • Da li ti se nekada desilo da si imao neku situaciju gde ti je trebalo više samopouzdanja, hrabrosti ili karaktera sa stavom?

Ukoliko si na bilo koje pitanje odgovorio sa DA, ovo je predavanje za tebe.
Svi vole ljude koji su samouvereni, koji imaju hrabrosti da se bore za stvari koje žele u životu i koji su izgrađeni karakteri. Ovo je upravo predavanje koje će ti pomoći da izgradiš ove tri stvari.
Osoba koja ima ove tri osobine će se kroz život kretati punim plućima, okolina joj neće uticati na raspoloženje, već će imati kontrolu nad svojim emocijama. Muškarac koji ima takav karakter prirodno privlači devojke u svoj život.

Ona osoba koja nema ove tri stvari neće nikada moći da prati svoje snove, dozvoliće sebi da život prolazi pored nje, nikada svetu neće pokazati svoje prave vrednosti.
Ne možeš ići kolima u petoj brzini ako ti je noga na kočnici. Skini nogu sa kočnice, daj pun gas i počni da živiš svoj život kako zaslužuješ.

Da li si spreman da u neverovatnom roku napreduješ na polju ličnog razvoja, tehnika komunikacije i muško ženskih odnosa?
Oblasti koje predavanje obuhvata
 • Kako da stekneš vrhunsko samopouzdanje
 • Kako da budeš lider koji svesno donosi odluke, a ne da čekaš da to drugi urade za tebe i upravljaju tvojim životom
 • Kako da budeš svestan kada se ponašaš nekontrolisano i kako da prekineš taj obrazac
 • Kako da budeš u sadašnjem trenutku (ne vraćaj se u prošlost i ne idi previše u budućnost jer nećeš biti prisutan u sadašnjem trenutku)
 • Kako da stekneš karakter koji ima hrabrosti da učini velike korake i uradi ono što je potrebno da bi došao do cilja
 • Šta znaći biti džentlmen i kako to postići
 • Kako se nositi sa hejterima, kritičarima i drugim negativnim ljudima
 • Kako pobediti anksioznost, depresiju, bes, patnju…
 • Tajna bonus tehnika iznenađenja koja rešava svaki nesporazum između ljudi
O Predavaču

Predavanje drži Aleksa Anđelković. Aleksa je došao kao jedna ličnost, ali se upornim trudom i radom na sebi transformisao u potpuno novog, svesnog, samouverenog muškarca sa stavom. Danas pomaže ljudima da pobede sebe, svoje nesigurnosti i strahove, na isti način kako je i njemu pošlo za rukom.

Aleksa Andjelkovic
Kako izgleda predavanje?

Naša predavanja su svaki put na različitu temu i sa različitim predavačima.

Trudimo se da predavanja budu visokog kvaliteta, a kako bismo to ispunili biramo ljude koji dobro poznaju oblast koja se predaje.

Na snimku pored možete da vidite nivo kvaliteta predavanja i samog snimka koji možete da očekujete na svim našim snimcima predavanja.

Kako da naručiš predavanje?

Ceo paket od 14 snimaka predavanja možete da naručite na linku ispod. Klikni na dugme ispod kako bi započeo proces.