Kako razumeti žene?

Ahh te žene, ko će ih razumeti. Bićeš jedan od retkih koji zaista hoće jer ćeš naučiti praktičnu žensku psihologiju čije znanje će ti omogućiti da se povežeš sa njima, i imaš manje glavobolja od njih.

Važno je napomenuti da ovo nije filozofiranje, već vrsta psihologije koju ćeš moći praktično da primeniš u odnosu sa ženama i pitaćeš se zašto ti nikada niko ranije nije rekao ove stvari.

Trajanje: 137 min
Nivo: Početni i Srednji
Predavač: Miloš Koprivica
O predavanju

STANI, zamisli samo na sekund da ti ženska psihologija više nije problem. Kako bi to bilo kada bi devojka na koju se ludo ložiš postala oslobođena svih predrasuda i poželela da te odvuče u krevet brže nego što tebi to padne na pamet? Kako bi to bilo kada bi mogla da sa tobom oslobodi svoju istinsku prirodu, koja je sakrivena za sve druge muškarce u njenom životu?

Zamisli da postane toliko otvorena prema tebi i kaže ti: „Želim da budem tvoja robinja u krevetu, koja će da ispuni svaku tvoju želju“, ili da poželi, zajedno sa tobom, da potraži još jednu devojku sa kojom bi ti pružila nezaboravno iskustvo u troje.
Da, to je moguće. Pre nego što ti otkrijem tajnu, moram da te upozorim.

UPOZORENJE:
Nakon dolaska na ovaj događaj, tvoj pogled na muško-ženske odnose više nikada neće biti isti. Istinsko poznavanje sakrivene ženske prirode može ozbiljno da utiče na kvalitet tvog života. Nagli uspeh sa ženama nakon dolaska na ovaj događaj stvara izuzetno pozitivno raspoloženje, vreme ćeš previše provoditi sa ženama u krevetu i imaćeš manje vremena za druge obaveze.
Ne preuzimamo nikakvu odgovornost za posledice nastale odbacivanjem starih uverenja i kreiranjem tebe kao potpuno nove ličnosti koja živi punim plućima.

Tajna je u poznavanju istinske ženske psihologije. Zvuči čudno? Nastavi da čitaš i objasniću ti zašto.

Kada istinski upoznaš žensku skrivenu prirodu i naučiš kako žena funkcioniše, ona će imati „onaj osećaj“ da je konačno upoznala nekoga ko je zaista razume.
Šta misliš, zašto se žene lože na horoskop, tarot i slične stvari?
Zato što žele da opravdaju to kada sa nekim ostvare istinsku konekciju, zato što maštaju o nekome ko ih u potpunosti razume. Devojka će takvog tipa smatrati savršenim jer on zna tačno šta da joj kaže, šta da uradi sa njom. Ona će imati osećaj da sa njim može sve da uradi, da je to to, to je on i suđeno joj je da mu da sve, ništa nije glupo. On je tako poseban, ona sa njim može da uradi sve ono o čemu je toliko dugo maštala.

Mnoge lepe devojke su često jako dugo same, iako imaju mnogo udvarača. Jesi li se pitao zašto?
Zato što ne uspevaju da nađu nekoga ko istinski razume njihovu prirodu. Čak i kada imaju nekoga, imaju ga čisto bezveze, dok ne naiđe „onaj pravi“.
Kada nađu tog jednog, od mora udvarača, želeće da ga zadrže.
Od ovog trenutka ti možeš da postaneš taj jedan, čitanjem ovog teksta prilika ti kuca na vrata.

Mi ovde nećemo pričati gluposti i stvari koje ti neće koristiti, mi pričamo o istinskom poznavanju i razumevanju žena, što omogućava da potpuno rešimo misteriju i dobiješ odgovore na mnoga pitanja, na koje ti niko nikada nije dao odgovor.
Nećeš više biti frustriran zbog nekih situacija sa njima, nego ćeš imati kristalno jasnu sliku šta treba da radiš.
Zamisli samo koliko ćeš postati redak u očima žena sa ovim novim znanjima, postaćeš cenjena vrsta muškaraca, vrednija na „tržištu“ od belog medveda. 🙂

Ako ne poznaješ skrivenu žensku prirodu, nikada nećeš moći da ostvariš povezanost sa njima, bićeš iznova i iznova frustriran i lako će te prevariti sa drugim muškarcem. Sutra će te ostaviti samog, reći će ti „vidim te samo kao druga“, ili jednostavno zavlačiti i uništiti te psihički. Nije se lako podići iz toga.

Nije ni meni bilo lako, znam kako je biti neuspešan sa ženama i znam samo koliko sam knjiga na temu muško-ženske psihologije pročitao, znam koliko sam puta bio odbijen, dok konačno nisam naučio neke stvari, koje ću tebi omogućiti da znaš mnogo brže nego što sam ja saznao.

Da li si spreman da u neverovatnom roku napreduješ na polju ličnog razvoja, tehnika komunikacije i muško ženskih odnosa?
Oblasti koje predavanje obuhvata
 • Kako funkcioniše privlačnost?
 • Šta treba da uradiš da bi privukao devojku tako da je to jače od nje, da ona to ne može da kontroliše?
 • Kako da je navedeš da donese neku „suludu“ odluku sa tobom, za koju bi sutra pomislila: „Ne mogu da verujem šta se desilo“?
 • Ženski dupli standardi, nekoga želi za seks, prljavo, bezobrazno, do kraja, isti dan, bez obzira što on ima devojku, a za nekoga se pravi fina. Kako da budeš taj prvi?
 • Društvena lestvica. Kako žene određuju visinu te lestvice i gde tebe vide?
 • Zašto se žene pretvaraju da ne vole seks? Kako da se prema tebi maksimalno otvori i postane maksimalno seksualna?
 • Kako da prepoznaš i iskoristiš pravi trenutak? U tom trenutku ona je jako željna seksa i jako je nestrpljiva.
 • I još mnogo toga iz oblasti ženksa psihologija…
O Predavaču
 • Ja sam Miloš Koprivica, osnivač sam udruženja “Društvena dinamika u službi zavođenja” i već preko 10 godina sam u ličnom razvoju. Iza sebe imam završen i NLP master sertifikat kao i mnogo drugih komunikacionih kurseva i ostalih kurseva ličnog razvoja.
 • Već nekoliko godina vodim udruženje koje sam otvorio sa pitanjem: “Šta bih ja voleo da je meni neko mogao da pruži kada mi je bilo najpotrebnije?”
 • Uspeh sa ženama mi nije bio baš sjajan dok sam bio mlađi. Bio sam jako nesiguran u sebe, osećao sam se da kasnim za svojim vršnjacima, niskog samopouzdanja i anksiozan.
 • Sve se to promenilo kada sam počeo intenzivno da radim na sebi, i danas živim život kakav nisam mogao ni da sanjam. Sa devojkama sam imao kvalitetne odnose koji traju i još puno ludih isksutva sa različitim ženama. Ostvario sam veliki broj svojih seksualnih fantazija i najluđih snova. Danas sam tu da ti pomognem da i ti ostvariš svoje ciljeve sa ženama.
Kako izgleda predavanje?

Naša predavanja su svaki put na različitu temu i sa različitim predavačima.

Trudimo se da predavanja budu visokog kvaliteta, a kako bismo to ispunili biramo ljude koji dobro poznaju oblast koja se predaje.

Na snimku pored možete da vidite nivo kvaliteta predavanja i samog snimka koji možete da očekujete na svim našim snimcima predavanja.

Kako da naručiš predavanje?

Ceo paket od 14 snimaka predavanja možete da naručite na linku ispod. Klikni na dugme ispod kako bi započeo proces.