Kako započeti komunikaciju sa devojkom?

Koliko puta ti se desilo priđeš devojci i zabodeš, ne znaš kako da nastaviš komunikaciju, da povedeš u pravom smeru i proširiš priču? Ovo predavanje će te naučiti kako da uvek imaš šta pričaš sa devojkom, uspešno vodiš komunikaciju, i preusmeriš je u pravom smeru, gde je ona zainteresovana za tebe.

Trajanje: 60 min
Nivo: Početni i Srednji
Predavač: Miloš Koprivica
O predavanju

Koliko si puta hteo da priđeš nekoj devojci ali ti se javila misao kako započeti razgovor, šta da joj kažem, šta da pričam sa njom.

Da li ti se dešavala neprijatna tišina, i razgovor koji kao da je umro između tebe i devojke?

Taj početak je često najteži, posle kada se razradi priča i opustite se u razgovor, uvek imaš beskonačno tema. nekada devojka zna da bude u početku hladnija i manje dostupna dok uspešno ne raširiš priču.

Nakon što savladaš ove veštine nikada više neće biti neprijatne tišine, i uvek ćeš moći da da pokreneš zanimljive teme za razgovor.

Da li si spreman da u neverovatnom roku napreduješ na polju ličnog razvoja, tehnika komunikacije i muško ženskih odnosa?
Oblasti koje predavanje obuhvata
 • Kako započeti razgovor
 • Šta pričati u prvih 5 minuta sa devojkom
 • Kako odgovoriti na njena pitanja
 • Šta raditi kada manje učestvuje u razgovoru
 • Kako lako preusmeriti razgovor u pravom smeru
 • Kako uvek imati o čemu da pričaš i nikada ne zabodeš.
 • I JOŠ MNOGO TOGA
O Predavaču
 • Ja sam Miloš Koprivica, osnivač sam udruženja “Društvena dinamika u službi zavođenja” i već preko 10 godina sam u ličnom razvoju. Iza sebe imam završen i NLP master sertifikat kao i mnogo drugih komunikacionih kurseva i ostalih kurseva ličnog razvoja.
 • Već nekoliko godina vodim udruženje koje sam otvorio sa pitanjem: “Šta bih ja voleo da je meni neko mogao da pruži kada mi je bilo najpotrebnije?”
 • Uspeh sa ženama mi nije bio baš sjajan dok sam bio mlađi. Bio sam jako nesiguran u sebe, osećao sam se da kasnim za svojim vršnjacima, niskog samopouzdanja i anksiozan.
 • Sve se to promenilo kada sam počeo intenzivno da radim na sebi, i danas živim život kakav nisam mogao ni da sanjam. Sa devojkama sam imao kvalitetne odnose koji traju i još puno ludih isksutva sa različitim ženama. Ostvario sam veliki broj svojih seksualnih fantazija i najluđih snova. Danas sam tu da ti pomognem da i ti ostvariš svoje ciljeve sa ženama.
Kako izgleda predavanje?

Naša predavanja su svaki put na različitu temu i sa različitim predavačima.

Trudimo se da predavanja budu visokog kvaliteta, a kako bismo to ispunili biramo ljude koji dobro poznaju oblast koja se predaje.

Na snimku pored možete da vidite nivo kvaliteta predavanja i samog snimka koji možete da očekujete na svim našim snimcima predavanja.

Kako da naručiš predavanje?

Ceo paket od 14 snimaka predavanja možete da naručite na linku ispod. Klikni na dugme ispod kako bi započeo proces.