zenski signali

Ženski signali da joj se sviđaš

Ako nisi siguran da li se dopadaš nekoj devojci, postoje tajni ženski signali da joj se sviđaš. Ti znakovi mogu da budu suptilni, mogu da budu malo direktniji, mogu da budu očigledni, manje očigledni… U ovom tekstu ćeš otkriti kako da prepoznaš te ženske znakove da joj se sviđaš.

Devojke ne moraju uvek da pokažu da im se neki muškarac sviđa. Nekada žele da sakriju čijnenicu da im je neko privlačan, a nekada prosto nisu ni svesne toga. Ovde ćemo pričati o znakovima koje devojka šalje na podsvesnom nivou, tako da veoma često ona nije ni svesna da radi ovo.

Samododirivanje

zenski signali

Mnogi znaju misle da znaju koji su ženski signali da joj se sviđaš, ali se ispostavilo da većina ne zna zajedan od najučestalijih i najzastupljenijih tajnih znakova da se sviđaš devojci jeste samododirivanje. Drugim rečima, kada devojka podsvesno dodiruje samu sebe, mazi se po nozi dok priča sa tobom, češka po grudima, prelazi rukom po svom telu, namešta kosu iza uva, krivi glavu i prolazi prstima niz vrat i sl. To su sve gestovi samododirivanja. Devojka radi ove stvari zato što na podsvesnom nivou ona želi da bude dodirnuta, odnosno mažena. Samododirivanje je jedan od najboljih znakova koje devojka može da ti pošalje.

Samodoterivanje

namestanje kose

Drugi znak koji devojke često koriste kada se nalaze u prisustvu muškarca koji im se sviđa jeste samodoterivanje. Ovaj čin samodoterivanja podrazumeva situacije gde devojka vadi ogledalo iz torbe kako bi proverila ili popravila šminku, skida dlačice i trunke sa odeće, zabacuje kosu, prstima namešta kosu iza uva, namešta majicu itd. Devojke rade ovo naročito kada se nalaze u istoj prostoriji sa muškarcem koji im se dopada. Žele da izgledaju najbolje moguće, da se prikažu svima, a posebno tom muškarcu koji im se dopada, u najboljem svetlu. Devojka ove stvari u najvećoj meri radi na samom početku flertovanja kako bi ostavila što bolji utisak.

Igranje sa raznim predmetima

Još jedan od znakova koji pokazuju da se sviđaš devojci jeste kada se devojka igra sa raznim predmetima koji se tu nalaze. To uključuje igranje sa narukvicom, prstenom, ogrlicom, cigaretom, čašom (naročito čašom za vino ili martini koja ima usko grlo), kosom (uvija je)… Ovaj tajni znak da se sviđaš devojci je dodatno pojačan ako te devojka zavodljivo gleda u oči dok to radi.

Oblizivanje usne

grickanje usne

Jedan tajni ženski signal znak da se sviđaš devojci koji je možda malo očigledniji je onaj gde devojka oblizuje svoje usne ili lagano gricka svoje usne, naročito donju usnu. Kombinovan sa zavodljivim pogledom i osmehom, ovo je gotovo siguran znak da si privlačan devojci. Devojka ovim gestom praktično govori da želi da se ljubi.

Fiziološke promene

Kada se devojci dopadne neki muškarac, u njenom telu se dešavaju brojne fiziološke promene na koje ona nema uticaj i kojih veoma često nije ni svesna. Jedna od tih promena uključuje i rumenilo u obrazima. Rumeni obrazi signaliziraju da je devojka napaljena i u biološkom smislu “spremna za parenje”. To je jedan od razloga zašto devojke stavljaju rumenilo na obraze, kako bi “veštačkim” putem izazvale reakciju kod muškaraca, isto važi i za stavljanje crvenog karmina. Devojke stavljaju karmin jer prirodno crvene usne signalizuju da je devojka napaljena, da gori iznutra i da je “spremna za parenje“. Priroda je podesila da mi reagujemo na devojke koje reaguju na nas. Kako bi konstantno potpuno nesvesno odavale takav utisak, i dobile jaču reakciju od muškaraca devojke stavljaju karmin i na taj način govore muškarcu “pogledaj mi usne, spremna sam“.

Položaj stopala

Jedan od neobičnih ženskih signala, ali jako važnih i potpuno nesvesnih, da se sviđaš devojci jeste položaj njenih stopala. Možda zvuči neverovatno, ali je istina. Zašto stopala? Zato što se stopala nalaze najdalje od našeg mozga i samim tim smo najmanje svesni svojih stopala i onoga šta ona rade. Kada vidimo devojku koja nam se sviđa, mi možemo da se setimo da ispravimo kičmu, izbacimo grudi, spustimo ramena, stegnemo biceps, zauzmemo što širi stav rukama i generalno kontrolišemo gornji deo tela. Ali veoma često mi nismo svesni šta rade naše noge, odnosno stopala. I zbog toga je položaj stopala jedan od najjasnijih pokazatelja da li se sviđamo nekoj osobi ili ona želi da što pre prekine kontakt sa nama. Ako se sviđaš devojci, velika je verovatnoća da će njena stopala biti uperena prema tebi. Njena stopala podsvesno pokazuju gde ona želi da ide. Sa druge strane, ako si na sastanku sa devojkom i njena stopala su uperena prema izlaznim vratima, ne piše ti se dobro. Dakle, ako sediš pored devojke i ona je prekrstila noge tako da njeno stopalo pokazuje prema tebi, to je veoma dobar znak da joj se sviđaš. Međutim, imaj u vidu da nekada zbog okolnosti i okruženja u kom se nalazite ona neće moći da uperi stopalo prema tebi (seti se da sam ti malopre rekao da moraš da uzmeš u obzir kontekst i okolnosti). Na primer, možda će je blokirati sto, ili ćete biti do zida, ili ćeš ti imati bele pantalone koje ona neće želeti da isprlja itd. Ali ako primetiš druge znakove da joj se sviđaš, možeš da budeš siguran da si na dobrom putu.

Naginjanje ka muškarcu

Još jedan gest kojim devojka pokazuje interesovanje za tebe jeste naginjanje ka tebi, bilo da sedite zajedno i ona razgovara sa tobom, ili se nalazi na drugom kraju prostorije. Ovim gestom devojka postiže prostu stvar: skraćuje distancu između tebe i nje. Ako stojiš i razgovaraš sa devojkom, a njena stopala su uperena prema tebi, i pritom ona napravi korak ka tebi, to je veoma dobar znak da joj se sviđaš.

Kako treba posmatrati znakove i gestove

Sada kada smo nabrojali mnoge tajne znakove da se sviđaš devojci, hajde da vidimo koje su to još važne stvari na koje moraš da obratiš pažnju, i kako treba da posmatraš te znakove i gestove koje ti devojka pokazuje.

Kada se radi o ovim tajnim znakovima da se sviđaš devojci, jedna od najvažnjih stvari koju moraš da upamtiš jeste da se nikada ne hvataš za jedan znak koji primetiš. Devojka može da oblizuje usne zato što su joj ispucale i nerviraju je, a ne zato što joj se sviđaš. Ona može da se igra s narukvicom zato što joj je tu narukvicu kupio bivši dečko za kojim još pati, pa se priseća života sa njim, ili se oseća nervozno. Može da mazi samu sebe zato što se oseća nesigurno u vezi s nečim i na taj način ona teši samu sebe (ovo ponašanje vuče korene iz detinjstva kada nas je majka mazila kada smo bili tužni i uplašeni). Dakle, veoma je važno da se ne uhvatiš za jedan gest i misliš da se sigurno sviđaš devojci. Međutim, ako vidiš da je devojka napravila nekoliko ovakvih gestova, ako uhvatiš njen pogled nekoliko puta, budi siguran da si video dovoljno znakova da joj se sviđaš i da možeš da kreneš u akciju.

Razumevanje konteksta i okolnosti

Druga veoma važna stvar u vezi sa ovim jeste da razumeš kontekst i okolnosti pod kojim se ti njeni gestovi dešavaju. Nije isto ako je devojka u sred leta sela u kafić i mazi samu sebe po nadlakticama dok te gleda u oči i smeška se, i ako je u sred zime izašla iz kluba i sela ispred, prekrstila ruke i mazi se, a napolju je temperatura ispod nule. U ovom drugom slučaju je očigledno da se ona mazi kako bi se ugrejala jer joj je hladno, a ne zato što joj se neko sviđa.

Kontinuitet

I treća stvar koja je veoma važna kada se radi o ovim znakovima jeste da obratiš pažnju na kontinuitet. Šta to znači? To znači da devojka treba da iskazuje ove gestove u nizu jedan za drugim. Na primer, pogledala te je i krenula da oblizuje usne, nakon toga je počela da se doteruje i namešta kosu. Zatim je uzela čašu vina i krenula je podsvesno prstima da oponaša seksualne radnje. Kada je to završila pustila je čašu i krenula da mazi svoju nogu itd. Dakle, moraš da uzmeš u obzir i kontinuitet znakova koje ti šalje, kako bi bio siguran da joj se sviđaš.

Kao što si saznao u ovom tekstu, postoje mnogi tajni ženski znakovi da joj se sviđaš. Ali nije važno samo da počneš da primećuješ ove ženske signale kod devojke, već je takođe izuzetno važno da gledaš skupove ovih gestova, da uzmeš u obzir kontekst i okolnosti pod kojima se ovi znakovi privlačnosti dešavaju, i da obratiš pažnju na kontinuitet ovih ženski znakova.


Ukoliko ti se dopao ovaj tekst i želiš da unaprediš sebe kao i svoj uspeh sa devojkama tu smo da ti pomognemo.

Pogledaj naše proizvode:
https://kakosmuvatidevojku.com/proizvodi/

Kao i naše usluge:
http://kakosmuvatidevojku.com/usluge

Ukoliko imaš pitanja možeš nas kontaktirati konktatirati putem kontakt forme, ili na neki od ovih načina:

  1. Facebook stranice: http://www.facebook.com/ddusz
  2. Instagram profila: https://www.instagram.com/drustvena_dinamika/
  3. Email-a: drustvenadinamikausz@gmail.com
  4. Pozivom na broj: +381 64 430 7653.

Nadamo se da uskoro sarađujemo, i da ćeš vrlo brzo svoj krevet deliti sa prelepim devojkama 🙂