O nama

Mi smo tim iskusnih i poštovanih koučeva koji ti mogu pomoći da unaprediš svoje društvene veštine

Društvena dinamika u službi zavođenja  je mesto gde se postaje NOVI MUŠKARAC.

Bavimo se ličnim razvojem, komunikacionim veštinama i muško ženskim odnosima.

Cilj nam je da kroz rad na sebi postaneš najbolja verzija sebe, i da prirodno budeš u mogućnosti da privučeš i zadržiš kvalitetne devojke u svom životu.

Želimo da budeš u mogućnosti da ostvariš svoj cilj sa ženama, bez obzira da li je tvoj cilj da imaš jednu devojku do kraja života ili da imaš puno različitih devojaka.

Naše ključne vrednosti rada:

  1. PRAKTIČNOST – Biramo stvari koje su praktične, isprobane i mogu momentalno da se upotrebe.
  2. OTVORENOST – Pričamo otvoreno i iskreno o svemu. Želimo da realno prikazujemo stvari.
  3. PRISTUPAČNOST – Ako ti nešto treba, možes da zatražiš pomoć od članova ili instruktora udruženja.
  4. DRUŠTVENOST – U okviru udruženja organizujemo i neformalna okupljanja, koja su potpuno besplatna i služe za druženje i opuštenu admosferu gde se članovi upoznaju i razmenjuju iskustva.
  5. AUTENTIČNOST – Radimo na tome da ovde postaneš NOVI MUŠKARAC, osoba koja prirodno privlači devojke u svoj život. Ne treba  da se pretvaraš da si nešto što nisi, učiš rečenice napamet, da lažeš i manipulišeš, već da postaneš najbolja verzija sebe.

Upoznajte naš tim

milos-koprivica

Miloš Koprivica
Osnivač i instruktor zavođenja

-Ja sam Miloš Koprivica, osnivač sam udruženja “Društvena dinamika u službi zavođenja” i već preko 10 godina sam u ličnom razvoju. Iza sebe imam završen i NLP master sertifikat kao i mnogo drugih komunikacionih kurseva i ostalih kurseva ličnog razvoja.

-Već nekoliko godina vodim udruženje koje sam otvorio sa pitanjem: “Šta bih ja voleo da je meni neko mogao da pruži kada mi je bilo najpotrebnije?”

-Uspeh sa ženama mi nije bio baš sjajan dok sam bio mlađi. Bio sam jako nesiguran u sebe, osećao sam se da kasnim za svojim vršnjacima, niskog samopouzdanja i anksiozan.

-Sve se to promenilo kada sam počeo intenzivno da radim na sebi, i danas živim život kakav nisam mogao ni da sanjam. Sa devojkama sam imao kvalitetne odnose koji traju i još puno ludih isksutva sa različitim ženama. Ostvario sam veliki broj svojih seksualnih fantazija i najluđih snova. Danas sam tu da ti pomognem da i ti ostvariš svoje ciljeve sa ženama.

mateja-zdravkovic

Mateja Zdravković
Instruktor zavođenja

-Ja sam Mateja Zdravković instruktor udruženja Društvena dinamika u službi zavođenja.

-Ličnim razvojem i zavođenjem se bavim već 6 godina, a podučavam ljude 3 godine. Ono što mogu ponosno da kažem za sebe jeste to da sam u prošlosti pomogao stotinama ljudi ne samo iz Srbije već i iz drugih zemalja. Sa velikom većinom svojih klijenata sam postao prijatelj i i dalje smo u kontaktu.

-Mnogi od njih su sada ostvarili svoje snove što se devojaka tiče. Neki su hteli monogamnu vezu, a ima i onih koji su želeli da budu sa više devojka i imaju avanturu na obostrano zadovoljstvo. Šta god da klijenta zanima, moja dužnost je da mu pomognem najbolje što znam. Niko do sada nije tražio povraćaj novca ili tome slično.

-Radio sam sa svetski poznatim instruktorima iz Amerike, od kojih je jedan Arash Dibazar sa kojim sam i dalje u kontaktu i koji je bio moj mentor od koga sam dosta naučio.

-Za mene kažu da sam „prirodnjak“ što se žena tiče. To je zato što sam izgubio nevinost sa 15 godina i imao raznorazna iskustva sa dosta devojaka još kao dosta mlad. Ne hvalim se, glupo je hvaliti se, samo želim da znaš ko će da radi sa tobom i sa zadovoljstvom ti preneti znanje.

-Lični razvoj i literatura o zavođenju mi je samo dopirnela i pomogla jer sam učio stilove od raznih umetnika zavođenja uz konstantno prilaženje devojkama.

-Sada, nakon 6 godina imam svoj stil zavođenja koji je lak i brzo se uči.  Primetio sam da neko ko nikada nije imao bilo kakvu interakciju sa devojkama može sa lakoćom da to uradi uz moju pomoć.

-Sebično je držati svo ovo zanje i iskustvo za sebe, pa sam rešio da ga podelim sa tobom.

-Da ne dužim, nadam se da ćemo se videti i upoznati na treningu zavođenja i imati nezaboravno iskustvo!