Najpouzdaniji znak da možeš da je poljubiš!!! Neće te odbiti 100%

Ako si ikada izašao na sastanak sa devojkom, sigurno si se barem jednom zapitao kada je vreme za prvi poljubac i da li postoji neki najpouzdaniji znak da možeš da je poljubiš. Naravno, postoji puno znakova i signala koje ti devojka daje, ali ovo je definitivno jedan od najpouzdanijih.

Ali pre nego što ti otkrijem koji je to znak da je vreme za prvi poljubac, hajde prvo da vidimo šta znači kada kreneš da poljubiš devojku, a ona ti kaže: “Ne ovde.“ Dakle, zamisli da si na sastanku sa devojkom, pričate, zadirkujete se, šapućeš joj na uvo, dodiruješ… i u jednom trenutku kreneš da je poljubiš, a devojka se izmakne i kaže: “Ne ovde.“ Kada ti devojka to kaže, to ne znači da ona nije zainteresovana za tebe, već to znači upravo ono što je rekla: želi da se ljubi sa tobom, ali iz nekog razloga ne želi to da uradi na mestu na kom se trenutno nalazite. Verovatno se pitaš zašto je to tako? To je iz razloga što je devojkama reputacija veoma važna, neke devojke su stidljivije i ne žele da se ljube pred drugim ljudima, a naročito ne pred onima koje poznaje. Jednostavno ne želi da se ljubi sa tobom negde gde mogu drugi da je vide.

Ako se ovo desi, predloži devojci da odete na neko drugo mesto, gde ćete biti sami ili gde će biti mnogo manje ljudi, na neko udaljenije i mirnije mesto. Tu ćeš moći da je poljubiš jer će ona biti opuštena i neće imati mentalnu blokadu jer neće razmišljati o tome ko bi mogao da vas vidi.

Mnogi muškarci pogrešno shvate devojku kada im ona kaže: “Ne ovde.“ Oni misle da ih je devojka odbila, da nije zainteresovana za njih, da nešto nisu uradili kako treba, itd. Dakle, ako devojka kaže: “Ne ovde.” ili bilo šta što ima isti kontekst, jednostavno je odvedi na neko drugo mesto gde će te da budete sami i ona će se vrlo rado ljubiti sa tobom.

Isto važi i ako ti devojka kaže: “Ne sada.” To takođe može da bude iz razloga što joj ne prija okruženje, a može i jednostavno da se radi o tome da za nju to nije pravi trenutak za poljubac. Možda devojka ima neku blokadu u glavi ili ne želi da se tada poljubi sa tobom iz nekih drugih razloga, ali važno je da ona ima želju da te poljubi.

Ako se desi da te devojka odbije kada kreneš da je poljubiš, to je okej. Poslednje što u toj situaciji treba da uradiš jeste da se smoriš, izbedačiš, izgledaš ko pokislo kuče, kao da su ti sve lađe potonule. Nikako ne smeš da dozvoliš da to promeni raspoloženje, kako tvoje, tako i njeno. Uopšte nemoj da je pitaš: “Šta nije u redu?”, ”Zašto nećeš?”, “Je l’ sam nešto pogrešio?”, “Nadam se da se ne ljutiš?“, niti bilo šta slično. Ako to uradiš, ubićeš energiju između tebe i nje. Shvati sve to kao neku igru. Ti je zavodiš, flertujete, zadirkujete jedno drugo, ti si krenuo korak napred, ona je napravila korak unazad, sve je to igra gde je cilj da oboje uživate. Ako se ona izmakla ili okrenula obraz, našali se na sopstveni račun, nasmej se, pokaži joj da te to uopšte nije pogodilo i poremetilo, da imaš dovoljno samopouzdanja i iskustva sa ženama da znaš da to ne znači da će te i za 5, 10 ili 30 minuta ponovo odbiti kada budeš krenuo da je poljubiš. Jednstavno uživaj, zezaj se i budi pozitivan u vezi sa tim.

Takođe, nikako, ali nikako ne smeš da se izviniš zbog toga što si uradio, odnosno pokušao da je poljubiš. Ako to uradiš, izgledaćeš kao slabić, šmokljan, beskičmenjak… Odaćeš utisak muškarca koji nije siguran u sebe i koji misli da je pokušaj poljupca nešto loše i da treba da se izvini zbog toga. Ti si muškarac koji zna šta želi i ide po to. U tom trenutku, ti si želeo da je poljubiš i krenuo si da uradiš to. Ona te je iz nekog razloga odbila i to je potpuno u redu. Ti si ispao muško, krenuo si po ono što želiš, ona to nije želela u tom trenutku i ti poštuješ njenu odluku. Ali isto tako, ne uzimaš je previše za ozbiljno, znaš da je sve to samo igra, da će za 5 minuta možda želeti da te poljubi i ona će sama inicirati poljubac. Na kraju krajeva, bolje je da ispadneš kreten zato što si pokušao da je poljubiš, nego da ispadneš pička.

Sada kada si razumeo da “Ne ovde.” i “Ne sada.” ne znači da te je devojka odbila, već da to znači da devojka ne želi da se poljubite u tom trenutku, vreme je da otkriješ koji je to najpouzdaniji znak da možeš da je poljubiš i koji je odgovor na pitanje kada je vreme za prvi poljubac.

Možda si pročitao gomilu knjiga u vezi sa govorom tela i neverbalnom komunikacijom, ali ovde nije o tome reč. Dakle, najpouzdaniji znak da možeš da je poljubiš je kada maziš devojci unutrašnju stranu dlana, a ona ti uzvrati. To znači da pre nego što kreneš da poljubiš devojku treba da uvedeš dodir. Tokom vašeg razgovora, u nekom trenutku možeš da je uhvatiš za ruku i kreneš da je maziš. Spojite unutrašnju stranu dlanova i ti lagano kreni da joj maziš taj deo ruke. Ako ti devojka uzvrati i krene ona tebe da mazi, možeš da je poljubiš! Budi siguran da te neće odbiti.

Ako se desi da ti kreneš da maziš dlan devojci, a ona skloni ruku, to znači da još uvek nije dovoljno zainteresovana i spremna za poljubac. U zavisnosti od situacije, to ne znači da te je devojka definitivno odbila. To može da se popravi, tako da nije ništa strašno ako devojka izmakne ruku.

Takođe, devojka je možda izmakla ruku zato što niste bili diskretni, tako da treba da se potrudiš da joj maziš dlan tako da ljudi ne vide. To se podrazumeva, ali morao sam da napomenem.

Bolja situacija u odnosu na onu kada devojka izmakne ruku jeste kada devojka dozvoljava da joj maziš dlan, ali ti ne uzvraća nazad. To uglavnom znači da ona oseća privlačnost prema tebi čim ti dopušta da je maziš, prija joj to, ali ti ne uzvraća najverovatnije zato što još uvek niste izgradili međusobno poverenje i nije se dovoljno prepustila i opustila. U tom slučaju treba da radiš na tome da izgradiš bolji odnos sa njom, povećaš nivo bliskosti i poverenja, kako bi se ona opustila i potpuno spustila gard. Ti ćeš možda u ovoj situaciji i moći da poljubiš devojku, ali to neće baš biti to. Baš kao što joj ti maziš dlan, ali ti ona ne uzvraća, tako i poljubac u tom slučaju može da bude preslikana verzija toga. Ti možeš nju da ljubiš, mnogo više učestvuješ u poljupcu, dok će ona nekako biti rezervisana i neće ti uzvratiti na odgovarajući način. Jednostavno rečeno, to neće biti vreo poljubac, pun strasti i čežnje.

Treća i najbolja situacija je kada joj ti maziš dlan, a ona ti dopušta i uzvraća ti nazad. To je najpouzdaniji znak da možeš da je poljubiš i da te ona neće odbiti. Ako dobiješ ovo od nje, možeš da je poljubiš u 99,99% situacija. Jedino što može da se desi jeste da ti kaže da ne želi da da se poljubi sa tobom tada ili na tom mestu. Ako uočiš da devojka ne voli pred svojim društvom ili drugim ljudima da bude intimna i iskazuje nežnost, jednostavno izbegavaj da pokušavaš da je poljubiš kako bi u velikoj meri smanjio šansu da će te odbiti.

Ako ti ona uzvraća nazad i mazi tvoj dlan, to je jedna mala uzajamna stvar. Poljubac predstavlja veći nivo intimnosti i kada tako postepeno prelaziš na sve veće i veće stvari, mnogo su veće šanse da će devojka pristati na njih i uzvratiti, nego da si recimo odjednom krenuo da je poljubiš, a da se prethodno niste mazili. Ti si išao postepeno, pa devojka ne oseća da je to neka velika stvar koju si iznenada uradio i onda tako možeš da ideš sve do kreveta, prelazeći postepeno na sve veće i veće stvari. Ključ je da stvoriš tu uzajamnost sa devojkom, da zajedno radite stvari, da kad ti uradiš nešto – ona ti uzvrati.

Neki muškarci znaju sve ovo, nemaju problem da dođu do toga da maze devojku i da im ona uzvraća nazad, ali onda ne znaju šta treba da rade dalje. Ne znaju kako da poljube devojku. Da li treba prvo da kažu nešto? Kako da naprave tu tranziciju iz maženja u poljubac?

U suštini, to je manje-više formalnost kada se radi o tome kako će poljubac da se desi. Kada već imaš tu uzajamnost sa devojkom, gde ti ona uzvraća na ono što ti njoj radiš, nije toliko važno na koji način ćeš da je poljubiš jer je ona spremna za poljubac. Jedino što može da ti smanji šanse da će doći do poljupca jeste ako budeš nesiguran u sebe i unervoziš se.

Dakle, kako možeš da je poljubiš nakon što ti je devojka uzvratila nazad i mazila ti je dlan ili ruku? Možeš, recimo, da joj u nekom trenutku skloniš kosu sa strane, gledaš je direktno u oči, osmehuješ se… Dok se tako gledate i smeškate, dok joj nameštaš kosu iza uveta, ti je na neki način nameštaš da bude čista, da nema prepreke između vas i pripremaš je za poljupac. Veoma često će ti se desiti da će devojka u tom trenutku krenuti da se smeška. To je sjajno vreme da joj kažeš nešto lepo. Kada ona krene da se smeška možeš da joj kažeš: “Jako mi je lepo sa tobom.” koristeći dubok, prijatan, zavodnički glas. Velike su šanse da će ti devojka odgovoriti: “I meni sa tobom.” jer je to neka vrsta uslovnog refleksa. To ti je pouzdan znak da možeš da se nagneš ka njoj i poljubiš je.

To je postepen prelazak i građenje samog trenutka za poljubac. Sve što si do tog trenutka radio je bila priprema za poljubac. Polako si gradio poverenje, privlačnost i seksualnu tenziju, išao si korak po korak, postepeno, da bi na kraju sve kulminiralo poljupcem koji je ona jedva čekala.

Takođe, umesto da je poljubiš u usta, možeš da je poljubiš malo sa strane, u ugao usana, vrat, da je zakačiš nosem, onjušiš je u predelu lica, a onda je poljubiš u usta. Na taj način ćeš još više izgraditi neizvesnost i devojka će jedva čekati da je zaista poljubiš. Poljubac će tada doći kao šlag na tortu.

Kada radiš stvari postepeno, poljubac će doći kao nešto veoma prirodno i spontano.


Ukoliko ti se dopao tekst Kada je vreme za prvi poljubac i želiš da unaprediš sebe kao i svoj uspeh sa devojkama tu smo da ti pomognemo.

Pogledaj naše proizvode:
https://kakosmuvatidevojku.com/proizvodi/

Kao i naše usluge:
http://kakosmuvatidevojku.com/usluge

Ukoliko imaš pitanja možeš nas kontaktirati konktatirati putem kontakt forme, ili na neki od ovih načina:

  1. Facebook stranice: http://www.facebook.com/ddusz
  2. Instagram profila: https://www.instagram.com/drustvena_dinamika/
  3. Email-a: drustvenadinamikausz@gmail.com
  4. Pozivom na broj: +381 64 430 7653.

Nadamo se da uskoro sarađujemo, i da ćeš vrlo brzo svoj krevet deliti sa prelepim devojkama 🙂