Lose ideje za prvi sastanak

Neke ideje za prvi/drugi sastanak sa devojkom koju tek treba da upoznaš  treba zaboraviti, ili ih treba uzeti kao rezervnu opciju kad nemaš drugu.

 

Dosta muškaraca ima „fantastične“ romantične ideje za prvi/drugi sastanak sa devojkom koju još uvek nisu dovoljno upoznali i smuvali.

Al budimo realni, većina tih situacija ne ide mnogo muškarcu u korist u odnosu na viđanje gde par sedi jedno pored drugog na tišem mestu izolovan od pogleda drugih ljudi u prijatnoj atmosferi.

Ovo su te neke „fantastične“ ideje.

1) Viđaš se sa njom, treba ti ona a ne celo tvoje/njeno društvo

Ukoliko imaš mogućnost da se vidiš 1 na 1 sa njom,  ne nudi joj to da se vidite svi zajendo sa društvom. Ti želiš nju i vaše vreme je samo  vaše vreme. Tebe zanima ona, a ne  njeno društvo. Želiš da budeš sam sa njom da podeliš energiju i još mnogo stvari 1 na 1. Ako se već igrom slučaja nađeš u društvu potrudi se da budeš izolovan sa njom u zgodnim trenucima.

2) Bioskop nije baš pametna ideja

Ok, želiš da se vidiš sa njom da gledate film koji ona voli, kako si divan i romantičan dečko, na na…. Čekaj, da li ti želiš to vreme od dva sata iskoristite na vas, vašu zajedničku interakciju, da se upoznate pričate jedno drugom, razmenjujete energije, strasti, ili da buljite u platno?

Ne možeš dovoljno da pričaš sa njom u bioskopu, da se dovoljno dobro zbližite koliko bi ste mogli da ste negde sami  na tišem mestu.  Za*ebi romantične filmove i česte iluzije da se tako parovi smuvaju.

Ukoliko te već pozove u bioskop, nećeš odbiti (pogotovo ako oboje želite seks u bioskopu) al isplaniraj da posle bioskopa odete negde gde bi ste bili sami sa već napumpanim emocijama.  Ako imate samo dva sata zajedničkog vremena (koja nisi dobro iskoristio), bioskop je samo neka aktivnost koju radite zajedno rastanete se i to je to…  Niti se upoznate, niti dovoljno podstaknete  zajedničku seksualnu energiju.

3) Vožnja bicikla, roleri, trčanje – Bolje kad se već zajedno znojite da to bude u krevetu

Super je imati fizičku aktivnost,  oslobađa hormon sreće, održavate formu, svaka čast…  Hmm, a koliko vi zaista tu stignete da se dodirujete, opustite i uživate jedno u drugom? Većina vašeg fokusa je na drugim aktivnostima.
Da li će se ona (a možda i ti) osećati neprijatno da te zagrli dok ste tako znojavi i smrdite.
Ukoliko nemate opciju da se negde zajedno istuširate (pozoveš je kod sebe kući na tuš) ili nemate dovoljno vremena da budete zajendo posle toga, ovo nije baš najpametnija ideja.

4) Šetnja bez stajanja  – Ajde da šetamo jedan krug, pa još jedan i još jedan…

Šetaš, napraviš ceo krug oko Beograda, pričate, pričate, niste seli ni u jednom trenutku i rastali se?

Čoveče, pa ono što te odvaja od friend zone je dodir,  jer je i sam poljubac samo veći stepem dodira. Ti ako ceo svoj date svedeš na šetnju i priču, nećeš napraviti ništa specijalno, ili hoćeš u ređim slučajevima, ali bi mnogo više napravio da ste seli. Važno je da budete opušteni, relaksirani, jedno pored drugog.

Može šetnja lako da vas smori jer ne razmenjujete dovoljno muško žensku energiju kao kad ste blizu.

Ukoliko već šetate, isplaniraj to da prekinete šetnju i sednete ili odete negde gde ste dovoljno blizu da se dodirujete.

5) Sedneš preko puta nje u kafiću – Ne radi to

Gledaš na filmovima kako se gledaju u oči, naginju jedno prema drugom preko stola, skupe večere… U realnosti je mnogo bolje da devojka sedne pored tebe gde je neki separe u kafiću (nema razmaka kao što imaju stolice), ili neka klupica, ili šta god.. Važno je to da imaš mnogo više opcija za dodir i da će vaša blizina povećati vašu energiju, povezanost, a spontani  dodir vas vodi ka zagrljaju i mnogo više od toga.

Ok, možemo ovako u nedogled,  suština je sledeća.

Izbegavaj sve aktivnosti koje te ne vode ka tome da budete blizu jedno drugom i da vaše vreme bude samo vaše vreme, gde ste posvećeni maksimalno jedno drugom. Kad nisi u najboljoj situaciji uvek gledaj opciju da kasnije bude tako da budete izdvojeni, blizu jedno drugom, to vas spaja. Ti izlaziš na date sa njom da bi bi ste bili bliže jedno drugom. Kad je svako svojoj kući već ste previše daleko.

Ako već želiš neku zajedničku aktivnost, izaberi nešto što podstiče blizinu i dodir. Možete da odete zajedno na bazen (možete zajedno da plivate, budete blizu  u vodi, gledaš i dodiruješ njeno skoro golo telo), a možete da odete na neku plažu  ako je toplo vreme (legnete jedno pored drugog, masirate se međusobno, odete zajedno u vodu), idite zajedno na čas plesa u parovima, kurs masaže itd.

Kako vam se svideo naš tekst na temu Loše ideje za prvi sastanak?

Napišite nam u komentarima ispod.


Ukoliko ti se dopao ovaj tekst i želiš da unaprediš sebe kao i svoj uspeh sa devojkama tu smo da ti pomognemo.

Pogledaj naše proizvode:
https://kakosmuvatidevojku.com/proizvodi/

Kao i naše usluge:
https://kakosmuvatidevojku.com/usluge

Ukoliko imaš pitanja možeš nas kontaktirati konktatirati putem kontakt forme, ili na neki od ovih načina:

  1. Facebook stranice: http://www.facebook.com/ddusz
  2. Instagram profila: https://www.instagram.com/drustvena_dinamika/
  3. Email-a: drustvenadinamikausz@gmail.com
  4. Pozivom na broj: +381 64 430 7653.

Nadamo se da uskoro sarađujemo, i da ćeš vrlo brzo svoj krevet deliti sa prelepim devojkama 🙂

0
Komentara

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *