Kako prici devojci

Kako prići devojci?

Mnogi momci me stalno pitaju „Kako prići devojci?“, „Šta da kažem devojci?“, očekujući da će dobiti magičnu rečenicu koja savršeno pali.

Na našim treninzima zavođenja stalno imamo to pitanje i momci se žale kako priđu i potpuno blokiraju, ne znaju koju rečenicu da izgovore, kako da nastave razgovor i slično. Prava istina je da momci znaju da pričaju sa devojkama, jer već tečno i opušteno komuniciraju sa nama i drugim momcima, čim se malo opuste.

Isti ti momci posle dva dana treninga sa nama često prilaze i pričaju totalno opušteno sa devojkama, jer pobede svoj veliki strah. Kada straha nema, reči dolaze apsolutno prirodno i skapiraćeš kako je to skroz normalna stvar.

Kada se pobedi taj strah, tada komunikacija ide tečno, tada se mogu učiti neki trikovi, komunikacione veštine i ostale stvari koje pomažu da budeš vešt sa devojkama i bliži svom cilju.

Kako prici devojci

Pre svega, treba da znaš da devojke imaju šesto čulo, osećaju tvoju energiju, i njima je mnogo važnije KAKO nešto kažeš, koju energiju i emociju preneseš na njih, nego ŠTA tačno kažeš. Dakle – nemoj da se opterećuješ rečima. Važno je, za početak, da pobediš taj strah i sebe dovedeš u dobro emocionalno stanje kroz zabavu. Ako osećaš strah, ok je prići i sa strahom, upornim ponavljanjem strah nestaje.

 

Postoje određeni programi za razbijanje straha od prilaska devojkama u okviru našeg udruženja, to nije današnja tema.

Energija treba da ti bude kao njena ili  još bolje – nešto malo viša. Nikako ne sme energija da ti bude niža od njene, ili previše visoka u odnosu na njenu.
Uzmi primer, da tebi priđe neka osoba koja je usporena, smorena, a ti si tada energičan kao na drogama. Verovatno bi ti ta osoba spustila energiju i ne bi se osećao prijatno ili ne bi želeo da se zadržavaš pored te osobe. Uzmi kontra primer, gde ti prilazi osoba energična kao da je na drogama, a ti nisi u tom fazonu… Kao da ste na dve različite frekvencije. Zato je važno da proceniš čim otvori usta kakva je njena energija i tako nastaviš. Devojka će se osećati onako kako se i ti osećaš, potrudi se da ne budeš čudan sam sebi, jer ćeš i njoj biti čudan. Ako se ti zabavljaš, i njoj će biti zabavno.

Tonalitet treba da bude jasan, glasan, mirne reči, sa pauzama, ne brzajući. Slobodno izbaci iz sebe sve što imaš da kažeš, tanak i plitak glasić govori o nesigurnosti.

Govor tela tu igra jako  važnu ulogu. Važno je da budeš ispravljen (ne povijaj kičmu), nasmejan, direktan pogled u oči, ne pravi nagle pokrete itd.

Ok, ukoliko je sve ovo što smo naveli kako treba, onda manje-više šta god da kažeš, imaće pozitivan efekat na nju.

 

Hajde da vidimo kako sve možeš prići devojci i koje su prednosti i mane svakog načina.

1) Direktan prilazak

Ovo je tip prilaska gde direktno, jasno i otvoreno pokazuješ nameru na samom startu. Ovo je pristup koji pokazuje da imaš stav, samopouzdanje i da ideš po ono što želiš i ne stidiš se to da pokažeš. Ovo je jedan od jako moćnih pristupa koji žene cene jer imaš hrabrosti za tako nešto. Ovaj pristup ti takođe štedi vreme, odmah vidiš da li je devojka zainteresovana ili ne.
Taj pristup može biti: „Ćao, znam da ovo deluje jako čudno, ali sviđaš mi se i želim da te upoznam. Ja sam….“
Ili na kućnoj žurci, npr: „Hoćemo li da čekamo domaćina da nas upozna ili da to jednostavno skratimo? Ja sam …“
Normalno, sve ovo radiš opušteno, uz pozitivnu energiju i osmeh.

2) Poludirektan pristup

Ovo je pristup gde je namera jasna, zna se zašto si joj prišao, ali komunicirate sasvim opušteno, kao da se već znate sto godina. Ovakav pristup kreira dozu spontanosti, opuštenosti, prirodnosti…
Ovde ne prekidaš njen ritam u kom se nalazi, već mu se prilagođavaš. Na primer, ako devojka šeta, šetaš pored nje istim ritmom, ako igra, igraš i ti.. Suština je da uđeš u njen fazon, njenu energiju, kao da već to radite zajedno.
U tom trenutku možeš da je pitaš neku glupost, recimo  „kako si?“ ili „šta radiš“, i pošto ste već u istom ritmu,  komunikacija ide totalno prirodno. Njena podsvest već kreira sliku da ste u istom timu jer radite iste stvari.
Kod ovog pristupa je najvažnije da možeš da osetiš njenu energiju, da joj se prilagodiš i budeš deo njene realnosti.

3) Indirektan pristup

Ovo je pristup gde se namera na početku sakriva, i traži od svih pristupa najviše taktiziranja i snalažljivosti. Prednosti ovog pristupa su što je najbezbedniji i ispod radara u situacijama kada je veliki društveni pritisak, ili nisi siguran kakva je situacija u društvu, ili može da ti kupi malo vremena, u suprotnom, kada možeš da uradiš neki drugi pristup, bolje idi na direktan ili poludirektan jer u nekim situacijama indirektan pristup može da pokaže nedostatak hrabrosti, kao i mnogo izgubljenog vremena.

Primer: “Ćao, znaš li kako da nađem neki pet-šop, tražim poklon za moju sestru od tetke?” Onda kada ti odgovori, raširiš priču i spontano pređeš u konverzaciju van te teme.
Indirektan pristup može biti ako je npr. devojka u društvu muškaraca, pa nisi suguran da li joj je neko dečko, tako da se obraćaš celog grupi, a onda se svi uključe u razgovor, pa i devojka koja te interesuje.
Spontano kasnije pitaš: „A kako ste se svi vi upoznali?“

4) Situacioni pristup

Ovo je specifična vrsta indirektnog pristupa, gde koristiš datu situaciju. Npr. dok čekate u redu, pitaš je „Znaš li koliko se dugo čeka na red?“ Ili ako kupuje neku knjigu: „Hej, moja drugarica je baš pročitala tu knjigu, pohvalila je… I ti i ona čitate sličnu literaturu… Šta još voliš da čitaš?“
Ili može biti nešto gde se slučajno nešto desi, pa to iskoristiš da započneš razgovor, koji kasnije proširiš.

5) Neverbalni

Ovo je pristup koji može biti interesantan na žurkama. Bez korišćenja reči komuniciraš sa devojkom na drugačiji način. Npr. priđeš joj i kucneš se čašom za piće, ili je uzmeš za ruku i okreneš, namigneš, ili krenete da igrate zajedno…
Ovaj pristup odmah postavlja stvari na zabavu i instant se pogledima, dodirom, bez reči stvara tenzija. Ovde je mnogo važna tvoja energija, tvoj osmeh, pogled, fizički izgled (lepo se sredi)…
Ne znam da li si čuo da veliki broj muškaraca sjebe tenziju koja već postoji nakon što otvori usta.
Nekim devojkama ćeš se svideti već kao sama pojava i imaće neku sliku o tebi, što je duže zadržiš pod tom tenzijom, kako vreme prolazi, to je bolje po tebe. To je jedan od razloga zašto se devojke lože na misteriozne tipove, zbog te savršene slike koju su već kreirale. Kada previše u početku otkriješ, možeš samo da srušiš to „savršenstvo“ koje već imaju kreirano u glavi.
Ovaj pristup je odličan za takvu situaciju, gde devojka instant reaguje na tebe bez progovorenih reči. Već nešto odlično misi o tebi. Verbalnu komunikaciju tada svedi na minimum u početku. Zapravo, navodi nju da više priča o sebi, nego što ćeš ti o sebi u takvoj situaciji.

U zavisnosti od situacije, potrebe, drugačiji ćeš pristup i iskoristiti. Ono što ja lično najmanje koristim je indirektni pristup, to je nešto što koristim samo kada moram. Preporuka ti je da najviše koristiš neki od pristupa koji pokazuju da imaš muda, da si muškarac koji ide po ono što želi i ne boji se to da to pokaže.
Ipak, ako živiš u mnogo malom gradu, gde su ti opcije limitirane, da ne bi brzo sjebao reputaciju, drži se indirekta za početak, kasnije, kada je čistija situacija, pređi na direkt sa tom devojkom nasamo. I što pre se preseli u veći grad, gde možeš da zavodiš devojke kao čovek. 🙂

Kako vam se svideo naš tekst na temu Kako prići devojci?

Napišite nam u komentarima ispod.


Ukoliko ti se dopao ovaj tekst i želiš da unaprediš sebe kao i svoj uspeh sa devojkama tu smo da ti pomognemo.

Pogledaj naše proizvode:
https://kakosmuvatidevojku.com/proizvodi/

Kao i naše usluge:
http://kakosmuvatidevojku.com/usluge

Ukoliko imaš pitanja možeš nas kontaktirati konktatirati putem kontakt forme, ili na neki od ovih načina:

  1. Facebook stranice: http://www.facebook.com/ddusz
  2. Instagram profila: https://www.instagram.com/drustvena_dinamika/
  3. Email-a: drustvenadinamikausz@gmail.com
  4. Pozivom na broj: +381 64 430 7653.

Nadamo se da uskoro sarađujemo, i da ćeš vrlo brzo svoj krevet deliti sa prelepim devojkama 🙂