Kako izbeci friendzonu

Kako izbeći friend zonu?

Mnogo ljudi nam se obraća sa pitanjem: „Kako izbeći friendzonu?“

Friendzona – jedna od najgorih stvari koja može da se desi muškarcu. Ložiš se na neku devojku, sve ste bliskiji i bliskiji, ali nažalost, ona te vidi samo kao prijatelja. Voli te najviše na svetu, kao rođenog brata, ali seks će imati sa likom koga zna mnogo manje i stalno se žali na njega. Slušaš njene priče, njeno si rame za plakanje i kažeš u sebi : „’Alo devojko, ja imam to što ti kažeš da ti treba od muškarca,  zar ne vidiš?“

Ti možda misliš da treba još više da se potrudiš oko nje, da budeš još bolji prema njoj da bi videla da si ti taj sa kim treba da bude u vezi. Druže, moram da te zaustavim ovde i da ti konačno otkrijem pravi razlog zašto si završio u friendzoni, a još važnije, na šta treba da obratiš pažnju da ti se to nikada više ne desi.

Friendzona nastaje u nedostatku 3 osnovne stvari:

  • Nedostatak dodira
  • Nedostatak seksualne tenzije (nisi seksualna pretnja)
  • Nedostatak otvorene i iskrene namere sa njom

Nedostatak dodira

Nedostatak dodira

Upoznao si devojku, izašao si sa njom na date,  sve ide super, šetate se, ali ne dodirujete se. Vidite se opet, provedete negde vreme, opet ne uključuješ dodir. Treći put se ponovo vidite u zajedničkom društvu, opet bez dodira. Možda se pitaš kako da je poljubiš, pripremaš se za to kao da je najveća stvar na svetu, ali nikada nije pravi trenutak. Opet provodiš vreme sa njom, dopisujete se, naravno – bez dodira…
Već je prošlo mnogo vremena koje ste proveli zajedno, a nisi pogurao stvari, ona te je već stavila u prijateljsku zonu jer je izgubila seksualni interes za tebe, koji je možda imala na početku, ali ti nisi napravio korak više.

Razmisli malo, šta je poljubac? To je samo viši stepen dodira. Dodir mora da se uvodi lagano, korak po korak, od malih, naivnih stvari, do sve intimnijih, dok ne dođete do tačke kada ste ti i ona zagrljeni, blizu jedno drugom. U toj situaciji poljubac je apsolutno prirodna stvar, samo logična stvar koja sledi iza toliko bliskih dodira.

Ako ne ubacuješ dodir malo po malo, poljubac može biti mnogo veliki korak. Samo sebi praviš veliki pritisak i to posmatraš kao neki prelomni trenutak. Kada se radi postepeno, to je samo mali stepenik više.  Navikavaj sebe da ubacuješ dodir sa svakom devojkom u toku razgovora.

 

Nedostatak seksualne tenzije (ne ponašaš se kao seksualna pretnja)

Nedostatak seksualne tenzije

Razmisli na trenutak, da li bi devojka na koju se ložiš mogla da legne pored tebe u krevet i da zna da ćeš biti miran kao bubica, da ništa nećeš pokušati celu noć?

Ako je tvoj odgovor da ona zna da nećeš ništa pokušati, i ako misliš da zbog toga što se ponašaš kao dobar i fin dečko dobijaš poene kod nje da bi ti kasnije dala, to je zapravo loša stvar, ukoliko je gledaš kao devojku sa kojom želiš nešto više od prijateljstva.

Devojka tebe mora da vidi kao seksualnu pretnju, da zračiš kao seksualno biće, ona treba da zna da će, kada bude sama sa tobom, ta seksualna hemija da izbije između vas, da ćeš je tretirati kao žensko seksualno biće koje te pali, koje te uzbuđuje. Nećeš se izvinjavati zbog toga što voliš seks i što uživaš u tome da osećaš njenu seksualnu energiju. Ubacuj stalno seksualne dvosmislenosti, trosmislenosti, neka te naziva perveznjakom, manijakom, šta te briga, smeškaj se perverzno.

Drži tenziju, navikni sebe da se osećaš prijatno u pogledu, tišini, blizini i dodiru.

Reci joj šta te pali kod nje, kako dobro miriše kada ti se približi. Uzmi njenu ruku kada ti se digne, neka ga dodirne preko pantalona i optuži je:  „Sram te bilo, vidiš šta mi radiš, kako utičeš na mene“.

Smanji svoj nivo stresa, dovedi sebe u seksualno raspoloženje, napali sebe u njenom prisustvu, zamišljaj kako ti svašta radi dok pomera svoje usne za vreme razgovora. Počećeš da zračiš seksualnom energijom u njenom prisustvu.

Ukoliko se ne budeš ponašao kao seksualna pretnja, ne postaviš se kao muškarac koji uživa u seksu, sa stavom da je to normalna stvar i ne stidiš se toga, znaj da te neće ni gledati seksualno.  Ako želiš da imaš nešto više sa njom, potrebno je da imaš seks, a kako ćeš imati seks ako se ti tako ne ponašaš?

Nedostatak otvorene i iskrene namere sa njom

Nedostatak otvorene i iskrene namere sa njom

To što se sakriva interes – praviš se mutav kao da se ne ložiš na nju, ona se isto tako pravi mutava, kao da joj se ne sviđaš – dovodi muškarce i žene u takvo stanje da, iako se sviđaju jedni drugima, ipak na kraju ne budu zajedno.  Žene su tu da bi bile ženstvene, da budu zavedene. One očekuju da prebaciš odgovornost na sebe za sve akcije, korake koji teže nečemu više. To i jeste tvoj posao, nisi džabe rođen kao muško, preuzmi odgovornost na sebe i pokaži iskrenu, otvorenu, jasnu nameru. Žene obožavaju kada muškarac ima muda. Pokaži joj da si muško i da imaš samopouzdanje da pokažeš šta želiš od nje, šta želiš od sebe. Šta ti se sviđa, šta ti se ne sviđa.

Mnogo je bolje biti previše otvoren i direktan, nego ne biti uopšte. Zrela, iskusna i normalna žena već može da pročita te signale, zna šta se dešava kod tebe, džaba se trudiš nešto da sakriješ, time samo pokazuješ svoju nesigurnost.

Uvek uradi ono što znaš da bi trebalo, ono što znaš da je ispravno, i bićeš nagrađen. Čak i da ti ne uspe, osećaćeš se bolje povodom sebe. Neće misliti da si debil, da si nenormalan, ukoliko to uradiš sa dobrom namerom. Povuci se malo ako te odbije, pa kasnije probaj opet. Zapamti, u krajnjem slučaju – bolje da ispadneš kreten, nego da ispadneš pička.

Zapamti, kada god se pitaš da li težiš ka tome da budeš u friendzoni, proveri da li imaš ove tri stvari u odnosu sa tom devojkom.

Kako vam se svideo naš tekst na temu Kako izbeci friendzonu?

Napišite nam u komentarima ispod.


Ukoliko ti se dopao ovaj tekst i želiš da unaprediš sebe kao i svoj uspeh sa devojkama tu smo da ti pomognemo.

Pogledaj naše proizvode:
https://kakosmuvatidevojku.com/proizvodi/

Kao i naše usluge:
http://kakosmuvatidevojku.com/usluge

Ukoliko imaš pitanja možeš nas kontaktirati konktatirati putem kontakt forme, ili na neki od ovih načina:

  1. Facebook stranice: http://www.facebook.com/ddusz
  2. Instagram profila: https://www.instagram.com/drustvena_dinamika/
  3. Email-a: drustvenadinamikausz@gmail.com
  4. Pozivom na broj: +381 64 430 7653.

Nadamo se da uskoro sarađujemo, i da ćeš vrlo brzo svoj krevet deliti sa prelepim devojkama 🙂