Kako izaci iz friend zone

Kako izaći iz friend zone? Kako izaći iz prijateljske zone?

Kako izaći iz friend zone? Kako izaći iz prijateljske zone? Ovde možda grešiš…

Često dobijamo pitanja na temu kako kako izaći iz friend zone, odnono kako izaći iz prijateljske zone. Evo jednog od tip pitanja:

Pitanje:

9 meseci se dopisujem sa jednom devojkom, povremeno zajedno učimo i mislim da sam se zaljubio što je ona i shvatila iako joj nisam otvoreno reko i pozitivno reagovala na moje signale. Kada sam od skoro skupio hrabrost i počeo da budem malo konkretniji rekla mi je dva puta da ima decka. Ja sam se raspitao kod njene 2 drugarice diskretno i obe su mi rekle da ona nema dečka. U čemu je problem, možda tvrdi pazar, što bi mi inače rekla da ima dečka iako provereno znam da nema?

Friend-zone-04

Naš odgovor:

Tebe u principu odgovor na pitanje „Kako izaći iz friend zone? Kako izaći iz prijateljske zone?“.

 1. Odnos se definise u većini slučajeva na početku… Od početne postavke stvari zavisi da li ćeš biti u friend zoni, ili dating zoni…
 2. Pogrešno je družiti se mesecima sa devojkom i onda krenuti u akciju, ona te već ne gleda na taj drugi način.
 3. Može da ti se desi vremenom da budeš jako važna osoba u njenom životu, izgradiš vremenom bliskost sa njom, ali kao rođeni brat, koga ne želi u krevetu, a da seks može da ima sa mnogo lošijim tipovima od tebe, jer sa njima je u dating zoni, iako si joj ti možda i važnija osoba u životu u tom trenutku…
 4. Ona zna da se ložiš na nju, svesna je toga, ponekad i flertuje sa tobom da te potpali, a ne da bi imala nešto sa tobom.
 5. Razlog toga je što ima neki interes od tebe (može biti finsnsijski, emotivni (dižeš joj ego, slušaš njene tužne priče), usluge (npr učenje zajedničko, nešto što bi uradio za nju), neku životu vrednost koju dobija od tebe i slično).
  Ti momci su orbiteri koji kruže okolo nje i koji se lože na nju, a ona ne želi ništa od njih, ali postoji interes koji može da uzme od njih, pa malo ih zagreje nekim flertom, a ohladi kada idu previše blizu..
 6. Ne moraš ništa toliko da pričaš, da bi konkretizovao, nego je važno da RADIŠ…. Ne fokusiraj se na reči kod devojke, nego na EMOCIJE… Kako se menjaju njene emocije, tako se menjaju i njene misli… Važnije ti je da uzburkaš njeno emotivno stanje, npr da je dodirima, pogledom, blizinom, i nekim drugim stvarima stvoriš tenziju, nego što ćeš dok je u neutralnom emotivnom stanju pričati sa njom i „priznati joj nešto“….
 7. Ne radi se o tome da li ima ili nema dečka, već o tome da li si dovoljno privlačin na onaj SEKSUALAN način…
  Može da se desi da si bio na početku, ali si svojim friendzone postupcima to ubio…
 8. Devojka kojoj se zaista sviđaš a nema dečka tu nema problema, otvoreno će se igrati karte….
  Devojka kojoj se ne sviđaš će ili biti iskrena sa tobom reći ti kako stoje stvari, ili reći da ima dečka kako bi lakše odbila, ili manje povredila tvoja osećanja.
 9. Ako devojka ima dečka, a sviđaš joj se:
  • Reći će ti da se loži na tebe, želi te, ali da zaista ne želi da vara… Respect, ispoštuj to, ostani u kontaktu sa njom, kasnije se nikada ne zna.
  • Neće ni spominjati to da ima dečka, ili spomenuti u kontekstu da znaš situaciju, da budete diskretni…
 10. SAVET ZA KRAJ:

Zona prijateljstva Ono što si do sada zasrao zasrao si, važno je da u budućnosit ne praviš tu grešku sa sledećom devojkom koja ti se sviđa. U budućnosit od početka postavi stvari na pravi način.
Ono što možeš da uradiš je da postaviš ceo odnos iz početka.
Dakle prekineš kontakt i druženje sa njom, u međuvremenu radiš na sebi, upoznaš veliki broj lepih devojaka koje te žele, sa nekima od njih budeš u odnosu, da imaš izobilje izbora i mogućnosti…
Središ generlano svoj život, i družiš se sa kvalitetnim ljudima…

Kada ona u nekom trenutku tebe bude cimala da se vidite, viđate se ISKLJUČIVO pod tvojim uslovima koji su povoljni za muvnje, drugačije ne pristaješ… Ona će u međuvrmenu videti da ti je porasla cena na tržištu i jače reagovati na tebe.

Budi seksualan sa njom, dvosmislen trosmislen, dodiruj, čačkaj, ako ona ne pristaje na to, ti ne pristaješ da se družiš sa njom…
Želeće te, samo je pitanje, da li ti sada sa ovim novim životom, izobiljem koji imaš i dalje želiš ti da budeš sa njom?
Srecno 😉

Kako vam se svideo naš tekst na temu Kako izaći iz friend zone? Kako izaći iz prijateljske zone?

Napišite nam u komentarima ispod.

Ukoliko želiš da se zauvek unaprediš sa devojkama, rado ćemo ti pomoći, možeš nas konktatirati putem kontakt forme:

1) Facebook stranice: http://www.facebook.com/ddusz
2) Instagram profila: https://www.instagram.com/drustvena_dinamika/
2) Email-a: drustvenadinamikausz@gmail.com
3) Pozivom na broj: +381 64 430 7653.