Da li devojke vole seks

Da li nežne i slatke devojke vole seks?

Ona voli seks ne dozvoli da te zavara njeno nezno lice

Vidiš devojku sa slike?
Pogledaj je samo, pogledaj kako je divna. Vidi to nežno lice, taj nežan pogled. Ona je duuuuša.
Pravi mali anđeo, tako čist, nežan, naivan…

Stop!

Moram da te zaustavim u tvom građenju stereotipa. Stvari nisu često onakve kako ih fantaziramo u glavi.
Mi muškarci smo biološki programirani da kada vidimo devojku sa baby face instinktivno odreagujemo tako što imamo potrebu da je „zaštitimo“, da budemo previše pažljivi, nežni prema njoj. Često nekim muškarcima zna da se desi da taj instinkt bude jači od seksualniog instinkta, gde je gledaš kao devojku koja je seksualno biće, kako radi lude fantazije sa tobom, kao devojku koja obožava seks, koja želi da se oseti kao žensko u krevetu.
I ona, kao i devojke sa „normalnijom“ facom uživa u tome da oseti muškarca pored sebe koji je tretira kao žensko seksualno biće.

Neki muškarci umesto toga, gledaju devojke sa baby face kao tanko, osetljivo, lomljivo staklo, koje je previše nežno, gde bi svaki jači pokret polomio to staklo. Ponašaju se prema takvim devojkama kao da one ne vole one lude i bezobrazne stvari. Neki hoće jako brzo da ožene takve devojke, a da ih prethodno nisu ni upoznali.

Takve devojke često znaju da iskoriste svoju prirodnu lepotu da dobiju mnoge stvari koje žele. Naprave puppy face, svoju nežnu tužnu naivnu facu, gde zamole za neku uslugu, ili da se izvini za neku glupost koju su uradile, da emocionalno ucenjuju (bože kako možeš da radiš nešto što mi ne odgovara, vidi me, kako ti nije žao), da dobiju naklonost, da im neko učini neku uslugu i mnoge druge.

One znaju sa kim mogu tako da se igraju, a sa kim ne mogu. Osete ko na njih reaguje kao da je izgubio svu muškost samo zato što imaju tako nežno i „naivno“ lice.

Dosta sam takvih devojaka upoznao kojima je muka da ih muškarci tretiraju kao parče stakla, oduševe se kad im neko pristupi seksualno kao muškarac koji ih poštuje, al je iskren sa svojim namerama. Često im je muka od ponuda da ih muškarci žene non stop. Čak u nekim slučajevima popizde jer muškarac ne pokreće stvari seksualno u vezi jer ih „poštuje“. Poštovanje je kad joj pokažeš istintski koliko utiče na tebe, koliko te loži i koliko ti se sviđa sve što radi u krevetu i van njega.
Mia Malkova
Nemoj pogrešno da me razumeš, ti treba da poštuješ devojke, kao i one tebe. Al je jako važno da ispoštuješ sebe.

Sledeći put kad budeš na kafi sa nekom devojkom koja ima tako slatko lice i primetiš da je ne gledaš seksualno, idi do wc-a, umij se, lupi sebi mali šamarčić i reci sebi da ona voli i uživa u k****** (mislim na kupanje perveznjaku), vrati se nazad i počni da je gledaš kao zrelu, odraslu i seksualnu žensku osobu.

Jedna od dobrih stvari koje možeš da kažeš:
Ti izgledaš tako naivno na prvi pogled, al si izuzetno opasna, to mi se jako sviđa. Pravi sakriveni đavolčić sa telom anđela. Jedva čekam da upoznam malo bolje tvoju tajnu, skrivenu stranu.

Poguraj stvari seksualno i nakon fantastičnog seksa, imaćeš mnogo vremena da uživaš u njenom licu, telu, njenoj nežnosti, naklonosti i svemu ostalom još više.

Onda možete da dajete nadimke jedno drugom, kao kućni ljubimci, da se mazite, smeškate, pričate viceve, putujete, obilazite ražličita mesta, događaje. Šta god poželite.
Ko zna možda budete u fantastičnoj vezi. Nikad ne znaš kuda sve to vodi.
Zapamti, devojke još više poklanjaju i daju sebe onome sa kim imaju dobar seks i dobru seksualnu konekciju.

Sećaš se teksta na početku i slike koju gledaš?
Da, ta nežna „naivna“ devojka je verovao ili ne porno glumica.
Zove se Mia Malkova.
Potraži malo na internetu, videćeš da je jako razgibana.

Kako vam se svideo naš tekst na temu Da li nežne i slatke devojke vole seks?

Napišite nam u komentarima ispod.


Ukoliko ti se dopao ovaj tekst i želiš da unaprediš sebe kao i svoj uspeh sa devojkama tu smo da ti pomognemo.

Pogledaj naše proizvode:
https://kakosmuvatidevojku.com/proizvodi/

Kao i naše usluge:
http://kakosmuvatidevojku.com/usluge

Ukoliko imaš pitanja možeš nas kontaktirati konktatirati putem kontakt forme, ili na neki od ovih načina:

  1. Facebook stranice: http://www.facebook.com/ddusz
  2. Instagram profila: https://www.instagram.com/drustvena_dinamika/
  3. Email-a: drustvenadinamikausz@gmail.com
  4. Pozivom na broj: +381 64 430 7653.

Nadamo se da uskoro sarađujemo, i da ćeš vrlo brzo svoj krevet deliti sa prelepim devojkama 🙂