5 stvari koje privlače žene kao magnet

Kako privući ženu? Šta ih privlači? U ovom tekstu ćemo govoriti o tome kojih su to 5 stvari koje privlače žene kao magnet, odnosno kojih su to 5 okidača privlačnosti. Pre nego što nastavite na tekst, imajte na umu da ne treba krenuti od pitanja „kako smuvati devojku„, već od razumevanja ženskih osećanja i njihovog načina razmišljanja.

Prva stvar koja predstavlja okidač privlačnosti, odnosno prva stvar koja daje odgovor na pitanje kako privući ženu, se odonosi na to kako biti vođa muškaraca, tj. vođa sopstvenog života. Ako ti demonstriraš devojci da si ti zapravo vođa svog života, da kontrolišeš svoj život, da živiš svoju svrhu, da radiš stvari koje zaista želiš, da si strastven prema stvarima koje želiš da radiš, jednostavno rečeno da znaš da upravljaš svojim životom, imaš ljude oko sebe koji te prate i podržavaju u svemu tome i spreman si da guraš ka svojim ciljevima bez obzira na to šta drugi misle o tebi. Kada živiš svoj život, ti se ne opterećuješ mišljenjima drugih ljudi, društva, pa čak i porodice. Kada devojke kažu da vole muškarce koji su ambiciozni, one bukvalno govore da vole muškarce koji žive svoju svrhu, odnosno koji su vođe svog života. Tipičan primer ovoga je situacija kada devojka pita muškarca “Gde ćemo da idemo?“, a on joj odgovori “Ne znam… Gde ti hoćeš?” Ovo u velikom broju slučajeva signalizira devojci da taj muškarac nije vođa, da nema plan, živi od danas do sutra i da bi verovatno tokom cele njihove veze ona morala da bude ta koja će da donosi odluke, a to je nešto što veoma mali broj devojaka želi. Međutim kada devojka primeti da ti kontrolišeš svoj život, ona će podsvesno da shvati mnoge stvari, od toga da si ti vođa, da imaš samopouzdanje, hrabrost da koračaš sam, da imaš cilj kojem težiš, da bi uneo red u njen haotičan život, itd. Onog trenutka kada devojka prepozna sve ovo kod tebe, osetiće veliku privlačnost prema tebi i želeće da te rado prati na tom tvom putu. Kada muškarac zna kako da vodi sebe, automatski će ga i drugi ljudi pratiti, a samim tim i devojke. Ako muškarac zna da vodi, devojka ga prati, ni ne pita gde.

Drugi važan okidač privlačnosti koji treba da demonstriraš devojkama je tzv. preselekcija. Preselekcija znači da si ti muškarac koji je već privlačan drugim devojkama. Dakle, preselekcija znači da devojka veruje da si ti sposoban da privučeš devojke njenog kvaliteta ili devojke koje ta devojka smatra boljim i kvalitetnijim od nje. Na podsvesnom nivou to znači da ukoliko si ti osoba koja može oko sebe da ima devojke koje su visokog kvaliteta, samim tim to znači da si ti već demonstrirao vrednost tim devojkama i da su te devojke već prepoznale tu vrednost u tebi kao muškarcu i da već poseduješ neke privlačne osobine. I onda ta devojka razmišlja na način “ako ovaj muškarac ima oko sebe ove kvalitetne devojke, to znači da su one videle već nešto u njemu, tako da to sigurno znači da je on kvalitetan muškarac”. Na ovaj način ti je lakše da privučeš nove devojke u svoj život jer te one već unapred smatraju vrednim, privlačnim i poželjnim. Verovatno ti se nekada desilo da kada si bio u vezi sa nekom devojkom, mnogim drugim devojkama si bio privlačan, zvale su te neke devojke koje su te pre ispaljivale, svi su te gledali kada ulaziš u kafić ili klub sa devojkom, itd. A onda kada si raskinuo i bio sam, odjednom deluje kao da su se sve te žene razbežale. Dakle, preselekcija znači da si ti već odabran od strane drugih devojaka, da se sviđaš drugim devojkama i da druge devojke to znaju. One treba da imaju osećaj da si ti sposoban da imaš kvalitetne devojke u svom životu. Ovaj okidač privlačnosti je možda i najuticajniji jer kada njega poseduješ, on automatski podrazumeva da imaš i sve druge kvalitetne osobine koje devojke smatraju privlačnim kod muškaraca.

Treći okidač privlačnosti koji odgovara na pitanje kako privući devojku je sposobnost da brineš o voljenim ljudima i onim ljudima koji su uz tebe. Drugim rečima, treba da budeš zaštitnik voljenih i demonstriraš devojci da će ona biti sigurna i bezbedna ako bude bila sa tobom. To je veoma važan okidač privlačnosti jer nijedna devojka ne želi da bude sa muškarcem koji nije sposoban da je zaštiti ukoliko dođe do neke potencijalne opasnosti. Ovo takođe znači da treba da se dobro ophodiš prema ljudima, a naročito onim ljudima koji su ti bliski, kao i da si spreman da im pomogneš i budeš tu za njih. Ako se loše ophodiš prema bliskim ljudima, devojka će da pomisli da ćeš tako da se ophodiš i prema njoj, tako da će momentalno izgubiti privlačnost koju je osećala prema tebi. To je razlog zašto ne treba da pričaš loše o bivšim devojkama jer će ta devojka da stekne utisak da ćeš tako sutra i o njoj da pričaš kada budete raskinuli. Isto važi i ako pričaš loše o svom najboljem drugaru, roditeljima i sl. Jedan od razloga zašto devojke osećaju privlačnost prema muškarcima koji vole životinje je taj što na taj način one mogu da vide da su ti muškarci puni ljubavi, brižni, nežni, odgovorni i brinu se o slabijim od sebe.

Četvrti okidač privlačnosti je psihičko-fizičko zdravlje muškarca. Drugim rečima, to znači da nisi neki tip koji je agresivan, ima ispade, izlive besa i sl, već si stabilan, kontrolišeš sebe, svoje telo i emocije, spoljašnje stvari ne utiču na tvoj duševni mir, ispoljavaš emocije na zdrav način i uravnotežen si. To znači da kada se devojka nađe u tvom prisustvu, da i ona takođe bude uravnotežena, opuštena i staložena. Drugim rečima, da si ti njen izvor sreće, stabilnosti i mira, ako je to ono što je njoj u tom trenutku potrebno. Ukoliko nisi psihički stabilna osoba ili imaš neke unutrašnje bagove, probleme, itd, samim tim to znači da ne demonstriraš visoku vrednost preživljavanja. Uz to, život sa osobom koja nema zdrave emocije može biti veoma komplikovan i nezgodan. Veoma je važno da ispoljavaš emocije na zdrav način, ne potiskuješ stvari, ne povlačiš se u sebe, već budeš asertivan i radiš na sebi kako bi bio mentalno čvršća i zdravija osoba. Takođe, ovo podrazumeva da se brineš o svom zdravlju, higijeni i izgledu, da ideš u teretanu, treniraš borilačke veštine, imaš aktivan život, hraniš se zdravo, itd.

Peti okidač privlačnosti će ti itekako pomoći da razumeš kako privući ženu koja je ambiciozna, jer se odnosi na uspešno preuzimanje rizika. Ako devojka proceni da si ti u nekim situacijama rizikovao nešto i napravio si uspeh od toga, to znači da si na neki način sposoban muškarac i u stanju si da se snađeš u nepredviđenim situacijama. Život je sam po sebi pun nepredviđenih situacija, i samim tim, ako dođe do neke nepredviđene situacije, devojka želi da zna da ćeš ti biti u stanju da izađeš na kraj sa tom situacijom i nađeš najbolje rešenje u datom trenutku. Ako to uradiš, ti si sposoban, snalažljiv muškarac koji je siguran u sebe i spreman da se suoči sa životnim problemima.

Dakle odgovor na pitanje kako privući ženu se sastoji od 5 okidača privlačnosti:

  • vođa muškaraca,
  • preselekcija,
  • briga o voljenim osobama,
  • psiho-fizičko zdravlje i
  • uspešno preuzimanje rizika.

Jednom kada ovladaš ovim stvarima i veštinama, bićeš mnogo privlačniji devojkama i primetićeš kako ti se otvaraju brojne mogućnosti koje su ti do tada bile nepoznate ili nezamislive.


Ukoliko ti se dopao ovaj tekst i želiš da unaprediš sebe kao i svoj uspeh sa devojkama tu smo da ti pomognemo.

Pogledaj naše proizvode:
https://kakosmuvatidevojku.com/proizvodi/

Kao i naše usluge:
http://kakosmuvatidevojku.com/usluge

Ukoliko imaš pitanja možeš nas kontaktirati konktatirati putem kontakt forme, ili na neki od ovih načina:

  1. Facebook stranice: http://www.facebook.com/ddusz
  2. Instagram profila: https://www.instagram.com/drustvena_dinamika/
  3. Email-a: drustvenadinamikausz@gmail.com
  4. Pozivom na broj: +381 64 430 7653.

Nadamo se da uskoro sarađujemo, i da ćeš vrlo brzo svoj krevet deliti sa prelepim devojkama 🙂