3 glavna razloga zbog kojih (ne)privlačiš devojke prirodno (bez trikova i fora)

Dešava nam se da pomislimo Zašto me devojke neće? Sigurno si bio u prilici da vidiš muškarca koji čim se pojavi negde istog trenutka osvoji prostor u kom se nalazi, a devojke kreću prirodno da gravitiraju ka njemu, kao da ih neka nevidljiva sila vuče ka njemu. Ono što se tada dešava jeste da devojke osete energiju tog muškarca i budu privučene ka njemu iz jednog ili više razloga.

U ovom tekstu ću odgovoriti na pitanje koje nekada sebi postavljamo Zašto me devojke neće? Kao što sam naslov kaže, postoji 3 glavna razloga zbog kojih (ne)privlačiš devojke prirodno, odnosno ako si već uspešan sa ženama, a nikad se nisi zapitao zašto je to tako, ovde ćeš otkriti koje su to stvari koje prirodno i intuitivno radiš, a koje ti donose rezultate sa lepšim polom, bez bilo kakvih trikova ili fora.

Kada je muškarac ispunjen iznutra, kada je samouveren, uspešan i kada su sve kockice na svom mestu, on prirodno privlači žene, a da ne mora uopšte da se trudi ili koristi tehnike, trikove ili neku vrstu manipulacije.

Međutim, ako ne privlačiš devojke prirodnim putem, to se uglavnom dešava iz razloga što te nešto koči, i u velikoj većini slučajeva ta kočnica se nalazi unutar tebe.

Ti razlozi su sledeći:

  1. Socijalni. Ovaj socijalni razlog je od ključnog značaja jer ako njega ne ispuniš, onda drugi i treći razlog zbog kojih ne privlačiš žene prirodno neće ni biti toliko važni. Ovaj socijalni deo se odnosi na stvari kao što su socijalne veštine, socijalna inteligencija i socijalni strahovi. Socijalni deo podrazumeva prilaženje devojci, započinjanje komunikacije, razgovor sa drugim ljudima… Drugim rečima, da se osećaš opušteno, spontano i prijatno u društvu drugih ljudi.

Ako ti ovaj socijalni deo nije ispunjen, ako se ne osećaš lagodno kada se nalaziš u prisustvu drugih, ako razgovor ne teče spontano i neusiljeno, ako nisi sposoban da priđeš drugim ljudima i upoznaš devojke, ti samim tim ne možeš da budeš zavodljiv. Sve dok imaš blokadu u glavi, strah od prilaska devojci ili drugim ljudima, sve dok brineš šta će drugi ljudi oko tebe da pomisle, da li će te devojka prihvatiti, ti nisi zavodljiv jer tvoja energija koju šalješ drugima nije zavodljiva. Iz tog razloga je najvažniji ovaj socijalni deo.

Međutim, kako je ovo samo preduslov da budeš uspešan sa ženama, to što si eventualno dobar u komunikaciji sa drugim ljudima i imaš socijalne veštine ne znači automatski da ćeš biti zavodljiv, da ćeš privlačiti devojke u svoj život i generalno biti uspešan sa ženama. To je samo prvi korak.

Sigurno si dosta puta čuo da žena kaže da voli muškarca koji može da je nasmeje, odnosno muškarca koji ima smisao za humor. Ali da li si ikada razmišljao zašto žene to vole? Muškarac sa smislom za humor ženi na podsvesnom nivou prenosi da je on socijalno inteligentan i opušten u socijalnim situacijama. Ista stvar je i kada se radi o plesu. Žene vole muškarce koji znaju da plešu, ali to je iz razloga šta njima to govori na podsvesnom nivou. Muškarac koji zna da pleše prenosi ženi na podsvesnom nivou informaciju da je on opušten u socijalnom okruženju, da se ne stidi sebe i svog tela, da dobro upravlja svojim telom, što dalje implicira da je dobar i u krevetu. Kada je neko opušten u socijalnim situacijama to mu omogućuje da bude kreativan i duhovit, s obzirom na to da ne možeš da budeš kreativan i duhovit ako se ne osećaš opušteno i imaš neku blokadu u glavi.

S obzirom na to da je ovo samo prvi korak ka tome da privlačiš žene na prirodan način, ti nećeš nužno biti uspešan sa ženama samo zbog toga što si ispunio ovaj preduslov.

Postoje muškarci koji su zaista sjajni u socijalnim situacijama, osećaju se opušteno, duhoviti su, imaju veliki krug prijatelja, imaju devojke oko sebe, puno drugarica, svi bi želeli da se druže sa njima, kako muškarci tako i žene… Ali oni ipak nisu uspešni sa ženama u romantičnom smislu.

To nas dovodi do drugog razloga zbog kojeg ne privlačiš devojke prirodno, a to je…

  1. Zavodljivost. Sada kad si postao socijalna osoba, da bi bio uspešan sa ženama, moraš da budeš zavodljiv. Šta mislim kada kažem da treba da budeš zavodljiv? Mislim na to da tvoja namera prema devojci treba da bude iskrena i direktna. Muškarci koji nisu zavodljivi, ali su recimo socijalni, oni nikada nisu direktni sa ženama, sve pokušavaju da idu okolnim putem, kruže oko poente i onoga što žele da kažu, stidljivi su i ne iskazuju svoju nameru sa ženom. To su uglavnom muškarci koji završe u zoni prijateljstva, a razlog je taj što se žena oseća veoma prijatno u njegovom društvu, ali ga jednostavno ne gleda kao nekog sa kim bi imala bliskiji odnos iz prostog razloga što on nije bio direktan sa njom i nije iskazao svoju nameru. Drugim rečima, nije bio zavodljiv.

Međutim, biti zavodljiv ne znači da moraš eksplicitno da kažeš devojci da ti se sviđa, da je lepa ili privlačna, da bi je rado odveo u krevet itd. Biti zavodljiv znači da praktično od samog početka vašeg upoznavanja ti flertuješ sa njom, zadirkuješ je, dodiruješ ili provociraš. Jednostavno rečeno, biti zavodljiv znači da se ne plašiš da iskažeš svoju nameru koju imaš prema devojci, a u slučaju da budeš odbijen to ne shvatiš lično, već kao nešto što je sasvim normalno.

Kada si zavodljiv i direktan, i ti i devojka znate šta se dešava, nema prostora za pretpostavke i nagađanja, otvoren si u vezi s tim, oboje uživate u toj energiji koja postoji između vas i spreman si da prihvatiš eventualno odbijanje, bilo da se radi o pokušaju poljupca, dodira ili generalnom odbijanju sa njene strane.

Da bi u potpunosti shvatio šta znači biti zavodljiv, možda je najbolje da ti objasnim to kroz primer. Hajde da kažemo da si se smuvao sa nekom devojkom, dakle ljubili ste se, dodirivali i mazili. Ona energija koju osećaš u tom trenutku, kao da je ceo svet tvoj, kao da bi mogao da dodirneš, smuvaš sada bilo koju devojku koju vidiš, to je ono što znači biti zavodljiv. Tada jednostavno isijava zavodljivost iz tebe i sve devojke to primećuju jer salješ zavodljivu energiju.

Sada kada si ispunio ova prva dva koraka, možemo da pređemo na treći razlog zbog kojeg ne privlačiš devojke prirodno. Dakle, treća stvar koju moraš da ispuniš kako bi na prirodan način privlačio devojke u svoj život je…

  1. Seksualni. Ovaj treći razlog podrazumeva seksualnu energiju. To znači da prihvatiš sebe kao seksualno biće koje ima svoje potrebe, koje se ne stidi svojih želja, fantazija, fetiša. Kada si seksualno oslobođen ti se ne stidiš da pokažeš devojci da te pali, ne stidiš se da joj pokažeš šta voliš u krevetu, ili ako ti se digne penis jer se nalaziš u prisustvu zgodne devojke ti nećeš imati potrebu da to kriješ, već ćeš na neki način biti ponosan na to. Takođe ti neće predstavljati problem da šapneš devojci nešto perverzno na uvo ili da je uhvatiš diskretno za guzu na javnom mestu (ako ste se već zbližili).

Još jedna stvar koja je veoma važna kada se radi o seksualnoj energiji jeste da ne osuđuješ devojku zbog njene seksualnosti. Tu se pre svega misli na to da je ne osuđuješ zato što otvoreno razgovara o seksu sa tobom, zato što je spavala sa možda većim brojem muškaraca od onog za koji ti smatraš da je prihvatljiv. Takođe, tu spada i činjenica da je možda imala seks na jedno veče ili da je imala seks sa tobom nedugo nakon upoznavanja.

Međutim, da bi zaista bio seksualno otvoren i imao tu seksualnu energiju, ti moraš prethodno da budeš socijalno opušten i zavodljiv. U suprotnom, ako nisi socijalno opušten i zavodljiv, to što budeš govorio neće biti proizvod tvoje seksualne energije već će to biti rezultat tvog ega. Ako se ti ne osećaš prijatno u vezi sa sobom i ne misliš da si zavodljiv, ali kažeš nešto seksualno, to će devojci zvučati veoma čudno, nekongruentno, nepristojno i može čak da ti lupi šamar jer si se usudio da joj kažeš tako nešto, iako bi se napalila da joj je to rekao drugi muškarac koji je socjialno opušten i zavodljiv.

Seksualna energija je sama po sebi tečna i uopšte ne zahteva neki trud, razmišljanje ili taktiziranje. Jednostavno, kada imaš seksualnu energiju ona prirodno proizilazi iz tebe i manifestuje se kroz tvoje ponašanje, reči, govor tela i sve ono što radiš. Za muškarca koji poseduje seksualnu energiju, seks je najprirodnija stvar, to nije ništa veliko ili bitno, ne pridaje značaj tome kao da je to nešto posebno, za razliku od muškaraca koji nemaju često seks. Njemu je seks nešto svakodnevno i devojke to primećuju i prirodno osećaju privlačnost prema takvom muškarcu.

Međutim, to što devojka oseća prirodnu privlačnost prema takvom muškarcu ne znači da će se oni dobro slagati i „klknuti“. Da bi se to desilo i devojka mora da dostigne taj treći nivo, odnosno mora da dostigne taj nivo seksualne slobode i otvorenosti. U suprotnom, ako je devojka stidljiva, ne oseća se opušteno u socijalnim situacijama, krije svoju zavodljivost ili je guši, ona se neće osećati prijatno sa muškarcem koji je previše seksualan u njenim očima.

Iz tog razloga, i muškarac i devojka moraju da imaju približno isti nivo seksualne energije. Kada se to desi, energije im se poklope, nadopunjuju jedna drugu i onda muškarac i devojka uživaju u društvu jedno drugog, zadirkuju se, provociraju, otvoreno flertuju i slobodni su da rade šta god žele.

Ako si ti na višem energetskom niovu od nje, ti joj pomozi da se postepeno opusti  kroz ove 3 stvari kako bi došli na zajednički nivo.

Verovatno si imao priliku da vidiš muškarca koji izgleda kao da nema nijednu brigu na svetu, samouveren je, opušten, hoda samopuzdano, nema problem da ostvari kontakt očima sa bilo kim. Isto tako, devojke za takvog muškarca kažu da ima tu neku seksualnu energiju, neku auru oko sebe, kažu kako ih privlači, ali ne mogu tačno da kažu šta je to u vezi s njim što ih privlači.

Kada se to desi, znaj da se radi o toj seksualnoj energiji koju taj muškarac šalje, a žene na podsvesnom nivou hvataju te njegove “signale” i prirodno osećaju privlačnost prema njemu.

Dakle, da rezimiramo za kraj odgovor na pitanje Zašto me devojke neće?

Ako ne privlačiš devojke prirodno to može biti iz tri razloga. Prvi razlog je socijalne prirode. Tu spadaju stvari kao što su socijalni pritisak, socijalni strahovi, socijalne veštine, socijalna inteligencija. Da bi uopšte privlačio devojke, prvo moraš da budeš opušten u socijalnim situacijama, druželjubiv i duhovit. U suprotnom, nećeš ni imati priliku da privučeš I zavedeš devojku ako ne ispuniš ovaj preduslov.

Drugi razlog zbog kojeg ne privlačiš žene prirodno je zavodljivost, odnosno nedostatak zavodljivosti. Zavodljivost podrazumeva da budeš direktan kada se radi o tvojim namerama sa devojkom. Da preneseš devojci šta je ono što želiš od nje. To ne mora da bude eksplicitno izrečeno, kao npr. da kažeš devojci da ti se sviđa, da je lepa, da je zgodna i sl. Jednostavno treba da joj staviš do znanja šta želiš od nje, bez nekog uvijanja, bez idenja okolnim putem, bez straha od odbijanja, a ako te i odbije, to je nešto normalno.

I treći razlog je seksualnost. Seksualnost uključuje stvari koje radiš, a koje nedvosmisleno iskazuju ono što ti je na umu. Tu podrazumeva perverznost, iskazivanje svojih želja, fantazija I fetiša, diskretno hvatanje devojke za guzu na javnom mestu (ako ste se već zbližili), dodirivanje devojke, šaputanje “prljavih” stvari devojci na uvo itd. Isto tako, seksualnost podrazumeva da ne osuđuješ devojku zbog njene seksualnosti, spremnosti da ima seks sa tobom nedugo nakon upoznavanja, da je ne osuđuješ zbog broja muškaraca sa kojima je spavala ili lakoće s kojom priča o seksu sa tobom itd.

Kada ispuniš sva 3 ova uslova, postaćeš muškarac koji prirodno privlači žene u svoj život.


Ukoliko ti se dopao tekst Zašto me devojke neće? i želiš da unaprediš sebe kao i svoj uspeh sa devojkama tu smo da ti pomognemo.

Pogledaj naše proizvode:
https://kakosmuvatidevojku.com/proizvodi/

Kao i naše usluge:
http://kakosmuvatidevojku.com/usluge

Ukoliko imaš pitanja možeš nas kontaktirati konktatirati putem kontakt forme, ili na neki od ovih načina:

  1. Facebook stranice: http://www.facebook.com/ddusz
  2. Instagram profila: https://www.instagram.com/drustvena_dinamika/
  3. Email-a: drustvenadinamikausz@gmail.com
  4. Pozivom na broj: +381 64 430 7653.

Nadamo se da uskoro sarađujemo, i da ćeš vrlo brzo svoj krevet deliti sa prelepim devojkama 🙂