Kako postati zavodnik?

Nudimo niz proizvoda i usluga koje ti mogu pomoći da unaprediš svoje društvene i zavodničke veštine

 • Koliko puta ti se desilo da vidiš lepu devojku, a ne znaš kako da joj priđeš, ne znaš šta da joj kažeš?
 • Da li ti je muka od toga da čuješ, po ko zna koji put, kako si ti super, fin dečko i kako te vidi samo kao drugara, dok ona vlaži u krevetu sa nekim tipom koji je ni ne zaslužuje?
 • Da li si se ikada pitao kako da postaneš privlačan, samouveren muškarac na koga se žene lepe kao magnet?
 • Koliko si se puta pitao kako postati zavodnik ili neko ko zna privuče i očara devojke?
Kako postati zavodnik

Konačno si na pravom mestu…

I konačno je vreme da ovim sr*njima dođe kraj i počneš da živiš život kakav želiš i imaš devojke kakve zaista zaslužuješ.

Pre nego što ti otkrijem jednu jako važnu tajnu koju moraš da znaš kako bi učinio da se devojka naloži na tebe, želim da zamisliš ovaj scenario:

Vidiš prelepu devojku, baš onakvu kakvu si oduvek želeo da imaš, gledaš savršeno lice i primećuješ kako ima wow telo. Već si počeo da balaviš, kada si na sve to video i njen predivan osmeh… Pomislio si -je*oteee, kako je…ufff…
U glavi već imaš 10 poza sa njom i onaj fantastičan osećaj kada znaš da želi samo tebe u svom nežnom zagrljaju… Pravi anđeo od žene.

Možda te je pogledala, možda nije, ali znaš da je to taj momenat kada treba da sakupiš muda i da počneš da pričaš sa njom. Nekako znaš da bi to bilo to, osećaš to u sebi.

Međutim… 🙁

Dozvoliš da te opet, po ko zna koji put, nadvlada taj parališući strah koji ti ne dozvoli da priđeš, zabodeš kada pričaš, večita pitanja u glavi: kako da joj priđem, šta da joj kažem, ma jok, nisam ja za nju i gomila drugih gluposti.

I onda se ponovo kaješ što nisi prišao a mogao si, što nisi napravio onaj potez koji je trebalo da napraviš kao muškarac, što je nisi poljubio a osetio si da si mogao… Kažeš sebi – sledeći put kada mi se ovo desi, ima to da uradim makar umro – aliii onda se dešava opet ista priča… 🙁

Znam da boli, veruj mi, i ja sam to prošao dok nisam postao uspešan sa ženama, znam kako ti je i zato sam tu za tebe, da ti pomognem da promeniš svoj život.

To može biti potpuno drugačije…

Zamisli sada na trenutak drugačiji scenario, gde joj prilaziš, dobijaš konačno lepu reakciju, kao da ti osmehom govori “jedva sam čekala da mi priđeš” i imaš tečnu i opuštenu priču u prvih 5 minuta, jedva čeka da nastaviš da pričaš, ne želi da odeš od nje, šire joj se zenice, vlaže joj usta, potpuno je fokusirana na tebe i guta svaku tvoju reč kao da sluša najbolju stvar na svetu.

Sada si tako samouveren, jer tačno znaš šta da kažeš, kako da je dodirneš, kako da joj budeš privlačan i bukvalno ti sama daje broj telefona a da je ni ne pitaš.

Fotolia_50529611_Subscription_Monthly_M

Ona jedva čeka da…

Sada, pošto jedva čeka da se vidi sa tobom, na poruke odgovara odmah i lako zakazujete dejt za koji se satima spremala ispred ogledala za tebe. Samouvereno je vodiš na pravo mesto, na pravi način, dok se ona sve više i više oduševljava tobom, ima osećaj kao da te zna ceo život i ne može da veruje da je upoznala tako fantastičnog momka kao ti. Ubrzo pada i vaš prvi poljubac – tako sladak, tako sočan, sa vrelinom njenog ubrzanog daha…

Prvi poljubac

Postaje jako nevaljala i onda…

Kako provodite zajedničko vreme, vama je sve lepše i lepše jer ti tačno znaš šta radiš i imaš vrhunsko samopouzdanje. U jednom trenutku ona postaje jako nevaljala, prosto je neverovatno da može toliko brzo da bude nevaljala i napaljena samo za tebe i da te odmah poželi, bez ikakvih skupih poklona, odugovlačenja nedeljama do seksa. Toliko su joj vlažne gaće da joj se ne čeka ni minut više, želi odmah da te ima u svom krevetu.

Želi te jako

Ne može više bez tebe…

Odlazite u stan, odeća leti na sve strane, gledaš njenu facu kako se crveni dok ulaziš u nju i doživljava nezaboravne orgazme koje si joj samo ti pružio i koje nikada neće zaboraviti… Umiljava se, ima anđeosko lice dok spava i savršeno je srećna i zahvalna što ima priliku da bude sa tobom. Rastajete se do sledećeg viđenja, teško joj je da se odvoji od tebe i posle nekog vremena stiže ti sms poruka: Bilo mi je neverovatno i predivno sa tobom, jedva čekam da te opet vidim <3 :******…. Vremenom gradite vaš odnos i u fantastičnoj vezi prolazite mnogo toga zajedno…

Ne može više bez tebe

ALI ČEKAJ!!!!!

Ti joj i dalje nisi prišao? I dalje si joj samo drugar? I dalje ne znaš šta da pričaš sa njom? I dalje nemaš samopouzdanje?

Dosta je bilo

Dosta je bre bilo!!!!

Vreme je da to promeniš i ja sam tu da ti pomognem, na seminaru za koji ti obećavam da će ti zauvek promeniti život, jer ćemo te na ovom seminaru naučiti sve ono što ti treba kako bi doživljavao onaj predivan scenario iznova i iznova, do kraja svog života.

Vreme je za promenu

Šta ćeš naučiti na seminaru?

Kada budeš pogledao snimak sa seminara, naučićeš:

 • Kako da izgradiš samopouzdanje i budeš sposoban da priđeš bilo kojoj devojci u bilo kom trenutku
 • Kako da imaš stav, samopoštovanje i karakter čvrst kao stena koji žene masovno privlači u tvoj život
 • Kako da joj priđeš i uspešno započneš razgovor
 • Kako da te vidi kao privlačnog muškarca kome jednostavno ne može da odoli
 • Kako da izgradiš tako jaku bliskost i povezanost sa njom, da ima osećaj kao da te zna ceo svoj život i potpuno ti poklanja poverenje
 • Kako da razbiješ sve njene mentalne blokade koje te sprečavaju da je osvojiš
 • Kako da poguraš stvari seksualno na pravi način i vidi te kao svog jebača, a ne kao drugara
 • Kako da je navedeš da poludi za tobom i da budeš jedini muškarac koga može da zamisli u svom životu
 • Tehnike i alati brzog zavođenja koji će ti pomoći da sa ženama ostvariš sve što si oduvek želeo
 • Kako da izgradiš životni stil kakav želiš, bilo da želiš kvalitetnu vezu sa jednom devojkom ili da tvoj krevet upozna mnogo prelepih devojaka
 • Kako da povratiš bivšu devojku tako da ne želi više nikada da te izgubi
 • I JOŠ MNOGO TOGA na temu “Kako postati zavodnik?”
Ovo ćeš naučiti

Ko su predavači na seminaru?

-Miloš Koprivica, osnivač udruženja Društvena dinamika u službi zavođenja.
Miloš je do kraja srednje škole bio izuzetno nesiguran u sebe, bez ikakvog uspeha sa ženama i odlučio je da počne intenzivno da radi na sebi, bavi se ličnim razvojem i muško-ženskim odnosima preko 10 godina, kako bi pomogao sebi da pobedi svoje strahove i ostvari svoje ciljeve. U međuvremenu se izgradio kao ličnost i počeo da živi jako zanimljiv životni stil, gde je doživeo svoje najluđe fantazije i ostvario jako veliki broj kvalitetnih iskustava sa ženama, a poslednje 4 godine pomaže momcima da urade to isto.

-Vladimir Ilić, bivši instuktor udruženja DDUSZ.
Vladimir je već punih 10 godina u ličnom razvoju i već od tinejdžerskih dana je bio uspešan sa ženama, ima izgrađen čvrst stav i snažan karakter pravog muškarca, kome se dive i muškarci i žene.
Vladimir je svoj karakter formirao kroz seminare i knjige ličnog razvoja, druženje sa kvalitetnim ljudima, borilačke veštine i jako izazovne faze života koje je uspešno pregurao. Danas pomaže momcima da se, pre svega, izgrade kao ličnosti, a samim tim budu i uspešniji sa ženama.

-Mateja Zdravković, momak kome su se još od malih nogu mnogi divili jer je oduvek bio natprosečno uspešan sa ženama. Njemu su žene uvek lako dolazile u krevet, i pored toga se dodatno edukovao  kako bi još više napredovao i još bolje preneo svoje znanje drugim ljudima.

-Budi siguran da ćemo dati sve od sebe da na ovom seminaru postaneš najbolja verzija sebe, koja će prirodno privlačiti kvalitetne devojke u svoj život.

Instruktorski tim

Odluka je na tebi…

Od ovog trenutka imaš dve opcije: da nastaviš da ga dr*aš još ko zna koliko dugo uz “one” filmove ili da kupiš snimak sa seminara i konačno središ svoj ljubavni i seksualni život.
Pošto si odlučio da se okružiš lepim ženama i odabrao si naručivanje seminara “Kako postati zavodnik”, pogledaj dole uputstvo za uplatu, pa se vidimo uskoro. 😉

Okruži se ženama

Kako da pogledaš ovaj fantastičan seminar?

 • Seminar je održan 02.07.2017. i snimili smo ga za tebe kako bi mogao od kuće da naučiš sve ove neverovatne veštine.
 • Snimak seminara je okačen online. Gledaš ga putem interneta, na isti način kao što gledaš sadržaj sa YouTube.
  Jednom kada kupiš snimak seminara, možeš da ga gledaš neograničen broj puta, u bilo kom trenutku.
 • Nakon uplate, na GMAIL adresu koju nam ostaviš ti stiže email sa linkom od seminara, kao i pristup koji ti damo preko GOOGLE naloga.
 • Snimak se dobija u roku od 3 dana, najčešće u već prvih 12h od kada evidentiramo uplatu. Ukoliko iz nekog razloga ne dobiješ snimak u tom periodu ili dođe do bilo kakve greške/nepravilnosti kontaktiraj nas da regulišemo.

 

BONUS:

 • Članstvo u našoj privatnoj Facebook grupi u kojoj se nalaze ljudi koji su koristili bar jednu uslugu našeg udruženja.
  Grupa sadrži puno edukativnog materijala, podršku instruktora, i drugih članova i još mnogo toga.
  Tvoji prijatelji na Facebooku koji nisu članovi grupe ne vide da si član grupe, niti je mogu naći u pretrazi jer je podešena kao “secret”, tj “tajna” grupa u koju se ulazi isključivo ako te neko u nju ubaci i administrator odobri.
video snimak
© 2019 Društvena dinamika u službi zavođenja
Veb dizajn Vojkan.NET