Kako napaliti devojku glasom i rečima

Kako napaliti devojku / ženu?

Zamisli na sekund svoj život kada bi znao kako napaliti devojku. Kakav je osećaj kada znaš kako napaliti ženu?
Odredjene reči i način na koji ih izgovaramo pale devojke. Kada budeš saslušao ovo predavanje naučićeš šta tačno da joj pričaš, šta da joj šapućeš kako bi u njoj kreirao osećaj napaljenosti, uzbuđenja, kao i vlažne gaće pre nego što je pipneš. Orgazam kreće iz glave, ako napališ njen um, telo će samo da prati.

Trajanje: 62min
Nivo: Početni i Srednji
Predavač: Miloš Koprivica

O predavanju

Kako napliti devojku

Ukoliko ne znaš kako naložiti devojku, onda ona nikada neće želeti da ima seks sa tobom. Bićeš joj dosadan nezanimljiv tip. To je greška velikog broja muškaraca koji ne znaju devojci da probude emocije.

Kada se devojci promeni emotivno stanje, promeni joj se i tok misli i želja. Ona ne traži da li nešto ima smisla, nego gleda kako se oseća pored nekog muškarca. Ukoliko naučiš sve stvari iz predavanja „Kako naložiti ženu“, izdvojićeš se od 99% muškaraca koji ne znaju kako da devojka ovlaži i pre nego što je dodirnu… Možeš li da zamisliš kakva je to moć.

Oblasti koje predavanje obuhvata

oblasti

Za temu Kako napaliti devojku, posle analize i razmišljanja, odredili smo sledeće oblasti i sve smo ih pokrili u ovom videu:

  • Kako joj probuditi emocije kroz razgovor
  • Kako joj probuditi seksualnu maštu, tako da te poželi odmah u svom krevetu
  • Opasni jezički obrasci uticaja kojima ne može da odoli nijedna devojka
  • Kako podesiti zavodljivi tonalitet glasa
  • Kako da bude maksimalno perverzna sa tobom
  • JOŠ MNOGO TOGA

Predavač

-Ja sam Miloš Koprivica, osnivač sam udruženja “Društvena dinamika u službi zavođenja” i već preko 10 godina sam u ličnom razvoju. Iza sebe imam završen i NLP master sertifikat kao i mnogo drugih komunikacionih kurseva i ostalih kurseva ličnog razvoja.

-Već nekoliko godina vodim udruženje koje sam otvorio sa pitanjem: “Šta bih ja voleo da je meni neko mogao da pruži kada mi je bilo najpotrebnije?”

-Uspeh sa ženama mi nije bio baš sjajan dok sam bio mlađi. Bio sam jako nesiguran u sebe, osećao sam se da kasnim za svojim vršnjacima, niskog samopouzdanja i anksiozan.

-Sve se to promenilo kada sam počeo intenzivno da radim na sebi, i danas živim život kakav nisam mogao ni da sanjam. Sa devojkama sam imao kvalitetne odnose koji traju i još puno ludih isksutva sa različitim ženama. Ostvario sam veliki broj svojih seksualnih fantazija i najluđih snova. Danas sam tu da ti pomognem da i ti ostvariš svoje ciljeve sa ženama.

milos-koprivica

Kako izgleda predavanje?

Predavanje „Kako napaliti devojku“, kao i sva naša predavanja, sadrži sve najvažnije što treba da znaš na ovu temu.

Trudimo se da predavanja budu visokog kvaliteta, a kako bismo to ispunili biramo ljude koji dobro poznaju oblast koja se predaje.

Na snimku pored možete da vidite nivo kvaliteta predavanja i samog snimka koji možete da očekujete na svim našim snimcima predavanja.

Lista svih snimaka

Kako da naručite predavanje?

Sve naše snimke možete naručiti na stranici za naručivanje. Kliknite na dugme ispod kako biste započeli proces.

Naruči sada