Kako da znam da li joj se sviđam

Ženski pokazatelji interesovanja

Kako da znaš da li joj se sviđaš?

Predavanje „Kako da znam da li joj se svidjam“ je odlična nadogradnja na predavanje na temu „Govor tela„. Ovde je celo predavanje posvećeno tome da te nauči kako da prepoznaš ženske znakove interesovanja bez obzira koliko se ona trudila da ih sakrije. Naučićeš kako da prepoznaš kada devojka nije zainteresovana, kako da reaguješ u kom trenutku na osnovu toga i slično.

Trajanje: 178min
Nivo: Početni i Srednji
Predavač: Tomislav Aleksić

O predavanju

Kako da znam da li joj se sviđam

Da li si nekada pomislio kako da znam da li joj se svidjam ili kako da znaš da li se devojka loži na tebe? Kako prepoznati tajne ženske signale koje nam devojke šalju? Kako provaliti da li devojka želi da joj priđeš? Kako prepoznati pravi trenutak za poljubac ili nešto više?

Ukoliko si na bilo koje od ovih pitanja odgovorio sa da, ovo je pravi događaj za tebe.
Na ovom predavanju ćeš naučiti kako da sa stopostotnom sigurnošću znaš koja devojka se loži na tebe, bez obzira koliko se ona trudila da to sakrije, kao i fantastične stvari koje će te učiniti pet puta privlačnijim muškarcem, a da ne izgovoriš ni reč. Ovo predavanje je posvećeno neverbalnoj komunikaciji, tj. govoru tela.

Muškarac koji zna ovu tajnu sposoban je da prepozna šta devojka želi, kako da postupa sa njom, šta krije iza svog zagonetnog lica i može sa mnogo većim samopouzdanjem da priđe i “pogura“ stvari na viši nivo.

Muškarac koji propusti priliku da ovo nauči će do kraja života na žene gledati kao večitu misteriju i stalno biti zbunjen, udarati glavom u zid i nikada neće biti ni svestan svih šansi koje je propustio jer nije znao da ga neka devojka tajno želi odvući u krevet.

Oblasti koje predavanje obuhvata

oblasti
  • Kako prepoznati tajne signale da joj se sviđaš
  • Kako čitati između redova sve njene želje
  • Kako prepoznati da nije zainteresovana za tebe
  • Kako prepoznati da se oseća prijatno ili neprijatno sa tobom
  • Šta uraditi kada primetimo da se sviđamo nekoj devojci
  • I JOŠ MNOGO TOGA na temu „Kako da znam da li joj se sviđam?“

Predavač

Predavač je Tomislav Aleksić, veran član našeg udruženja koji već duže od 5 godina proučava govor tela, neverbalnu komunikaciju i psihologiju.

tomislav aleksic

Kako izgleda predavanje?

Naša predavanja su svaki put na različitu temu i sa različitim predavačima.

Trudimo se da predavanja budu visokog kvaliteta, a kako bismo to ispunili biramo ljude koji dobro poznaju oblast koja se predaje.

Na snimku pored možete da vidite nivo kvaliteta predavanja i samog snimka koji možete da očekujete na svim našim snimcima predavanja.

Lista svih snimaka

Kako da naručite predavanje?

Sve naše snimke možete naručiti na stranici za naručivanje. Kliknite na dugme ispod kako biste započeli proces.

Naruči sada
© 2022 Društvena dinamika u službi zavođenja
Veb dizajn Vojkan.net